gost 41715
Elita
- Poruka
- 17.690
Izvini čiko, a ako nije tako ajde onda ti meni objasni šta je u stvari u pitanju.
Evo, sa' cu; samo da skoknem po krede u boji.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini čiko, a ako nije tako ajde onda ti meni objasni šta je u stvari u pitanju.
Dragan DjilasBoris Francetic"Grobari"
Da li je ovo akcija slicna paljenju Rajhstaga i korak ka uvodjenju diktature u Srbiji?
.
ubootfahrer
Covece, ti bas znas da prikazes sustinu problema!
Srbija pod ovim rezimom podseca na brod u pozaru koji tone, tone, i tone... dok se za to vreme kapetan i oficiri opijaju rumom i izdaju nebulozna naredjenja posadi.
Zato je vec krajnje vreme da odu.
Dragan DjilasBoris Francetic"Grobari"
Da li je ovo akcija slicna paljenju Rajhstaga i korak ka uvodjenju diktature u Srbiji?
.
И на митингу ''Косово је Србија''.pa ista ti je prica primenjena na mitingu podrske radovanu karadzicu ako se secas. ubaceni tadicevi agenti u civilu krecu da lome , sto tadicevskoj rezimskoj policiji daje opravdanje da krene u ispaljivanje suzavca i prebijanje protestanata sa ciljem da spreci protesnu setnju.
isti ce scenario da primene i u nedelju na pederskoj paradi borisa tadica , a cilj tog ce biti kao sto sam rekao zabrana ovih srpskih omladinskih patriotskih organizacija.
То је стара фора.
А Образ, 1389, Двери и слични, ако су паметни, треба одмах да се ограде од такве могућности....одмах да објаве да ће само мирно митинговати.
Ocigledno je sve vodi u tom pravu, a cini mi se da je od Francetica opasniji mali Djilas, jer je on siva eminencija ovog rezima i preko "njegovih" firmi iz inostranstva vrsi se isplata novca inostranih "donatora" clanovima rezima i njihovim strankama.pa ista ti je prica primenjena na mitingu podrske radovanu karadzicu. ubaceni tadicevi agenti u civilu krecu da lome , sto tadicevskoj rezimskoj policiji daje opravdanje da krene u ispaljivanje suzavca i prebijanje protestanata sa ciljem da spreci protesnu setnju.
isti ce scenario da primene i u nedelju na pederskoj paradi borisa tadica , a cilj tog ce biti kao sto sam rekao zabrana ovih srpskih omladinskih patriotskih organizacija.
Tihi-
Ocigledno je sve vodi u tom pravu, a cini mi se da je od Francetica opasniji mali Djilas jer je on siva eminencija ovog rezima i preko "njegovih" firmi iz inostranstva vrsi se isplta novca inostranih "donatora" clanovima rezima i njihovim strankama.
И на митингу ''Косово је Србија''.
Причала сам са људима који су у полицији дуго година, сви су аутоматски рекли да је паљење америчке амбасаде унапред уговорено јер је немогуће да цивили пробију корњаче...а како је онај мученик настрадао, онај малецки с Космета...то је чист доказ да се ништа случајно не дешава....а сећаш се да је на митингу 9. марта погинуо Србин Крајишник...па на ''Косово је Србија'', Србин са Космета....и на митингу подршке Караџићу је убијен прекодрински Србин ..... све су то симболи, и неке врсте порука....језа.
Ја се бојим да на овој геј паради не падне крв...
Дошло је време да се језик стави иза зуба....свуда су они Тихи около...слушају, снимају, бележе....СВУДА!
Brod i dalje plovi, samo menjamo kapetana i posadu.U svakom slučaju brod na kraju priče tone i svi problemi su rješeni. Nema broda - nema problema.
Verijemo u ono sto vidimo da se dogadja u realnom vremenu u zemlji Srbiji.Ljudi bacili ste me u dilemu.
Pitam se dali vi stvarno vjerujete u ove teorije zavjere, jer ako vjerujete ja sa vama nemam o čemu pričati, vi ste veći ljubitelji naučne fantastike od mene, šijete me za jedno četiri klase.
Ako se samo sprdate i ložite raju onda opet nemamo o čemu pričati jer je to krajnje neozboljno.
Tuzno je to sto vecina Srba nikada nece shvatiti koliko Zapad (citaj: katolici) mrzi Srbe.Чудне су све те околности које се дешавају. Нарочито ме изненађује снимак Б92 у соби интензивне неге, како то приказују, нису идентификовани нападачи, да ли то неко намерно изазива немире у Србији, шта желе тиме постићи, ако су опет са друге стране то заиста урадили појединци (вербални напад, након чега је уследио физички), питање је зашто држава преноси то на остале сегменте друштва и прети затварањем организација, када те организације немају везе са тим нападом.
Веома ме је такође изненадила изјава оног политичара француза који је рекао "ТО ЈЕ НЕОПРОСТИВО". Имала сам утисак као да нам прети.
Мени се чини након овога, и бојим се, можда ће звучати сулудо, али мислим да би они (Европа) поново Србију бомбардовали, само овога пута дивљачки, не везано за овај случај кажем, имам утисак да желе да нас још који пут бомбардују, јер "нисмо довољно научили".
Мени су они сви под знаком питања. Док не знаш ко их финансира, не знаш им ни намере.Za ove ostale nisam nacisto, ali sto se Obraza tice, daleko im lepa kuca...
Za ove ostale nisam nacisto, ali sto se Obraza tice, daleko im lepa kuca...
Они мрзе Русе, па преко њих и нас Србе.ubootfahrer
Brod i dalje plovi, samo menjamo kapetana i posadu.
Verijemo u ono sto vidimo da se dogadja u realnom vremenu u zemlji Srbiji.
Ilinoida
Tuzno je to sto vecina Srba nikada nece shvatiti koliko Zapad (citaj: katolici) mrzi Srbe.
ubootfahrer
Brod i dalje plovi, samo menjamo kapetana i posadu.
Ilinoida
Tuzno je to sto vecina Srba nikada nece shvatiti koliko Zapad (citaj: katolici) mrzi Srbe.
Мени су они сви под знаком питања. Док не знаш ко их финансира, не знаш им ни намере.
Они мрзе Русе, па преко њих и нас Србе.
На неки волшебан начин испадосмо им најближи од свих православних народа.
Вероватно зато што никад нисмо ратовали једни против других.
Potpuno tacno, kada bi se kojim slucajem menjali za teritoriju sa Grcima, onda bi oni - kao najistureniji pravoslavni narod ka Vatikanu i katolicima, bili proglaseni zlocincima i ubicama.Они мрзе Русе, па преко њих и нас Србе.
На неки волшебан начин испадосмо им најближи од свих православних народа.
Вероватно зато што никад нисмо ратовали једни против других.
Srbija nema predsednika, vec ima okupacioni rezim na cijem celu se nalazi Boris Francetic.Original postavio Parsifal
Dobro, da bi za svaki slučaj eliminisali mogućnost da ti i ja nekom igorm slučaja u stvari ne živimo u istoj Srbiji već se nekim čudima moderne tehnike dopisujeme na ovom forumu sjedeći svako u svojoj verziji Srbije u nekim paralelnim univerzumima reci mi ko je kod tebe predsjednik Srbije
19.09.2009 10:24, Subota,i koji je dan i datum.
Barem sam po vašem pisanju stekao takav utisak. Koliko sam vas razumio, nije bitno ko je prebio francuza, bitno je ko je tim likovima dao ideju za tako nešto. I dok se mi svi zajedno budemo trudili da saznako ko je idejni tvorac tog nemilog događaja, ti isti likovi će da oplave još po nekog i na kraju kad im ponestane Engleza, Francuza, Hrvata i Roma za mlaćenje može se desiti da im i ti budeš pogodna vreća za trening. Jer si recimo podrugljivo pogledao i prokomentarisao bilbord sa njihovim omiljenim fudbalskim timom koji reklamira njihovo još omiljenije pivo.
Ovo bi bilo stanje Srbije koju ja imam u mojoj relanosti, dali je kod tebe nešto drugačije?
Чудне су све те околности које се дешавају. Нарочито ме изненађује снимак Б92 у соби интензивне неге, како то приказују, нису идентификовани нападачи, да ли то неко намерно изазива немире у Србији, шта желе тиме постићи, ако су опет са друге стране то заиста урадили појединци (вербални напад, након чега је уследио физички), питање је зашто држава преноси то на остале сегменте друштва и прети затварањем организација, када те организације немају везе са тим нападом.
Веома ме је такође изненадила изјава оног политичара француза који је рекао "ТО ЈЕ НЕОПРОСТИВО". Имала сам утисак као да нам прети.
Мени се чини након овога, и бојим се, можда ће звучати сулудо, али мислим да би они (Европа) поново Србију бомбардовали, само овога пута дивљачки, не везано за овај случај кажем, имам утисак да желе да нас још који пут бомбардују, јер "нисмо довољно научили".
Тврдим од самог почетка да су Давидовић и нпр. Чанак на истом платном списку.25.03.2009
"Давидовић и слични представља заједнички пројекат Америке и режима како би Србе представили нацистима и оправдали геноцид на њима. Из тог разлога му режим и прави оволику рекламу - прво су га послали у Италију на брифинг, а сада га јавно хапсе дан после годишњице Нато агресије: "Имали сте право што сте нас бомбардовали, јер ми Срби јесмо нацисти - ево на пример Давидовић". С обзиром да су Милошевића одавно потрошили, Давидовић им је неопходан као нови српски непријатељ и злочинац.
Истовремено некажњена убиства и пребијања грађана представљају постепено привикавање становништа на једну врсту непроглашеног ванредног стања у коме сваки грађанин може бити ухапшен и убијен без икаквог објашњења. Због тога су на чело БИА-е поставила ДС-овог управника ЦЗ-а са задатком да од Србије направи један мега-ЦЗ. Узрок њиховом страху треба тражити у решености Русије да помогне Србима да поново поврате слободу."
Moje skromno misljenje je da smo svi mi koji ovde pisemo, kao i oni na ulicama samo pioni u tudjoj partiji saha. Nesto sto je neophodno da bi sve poprimilo izgled kakav su igraci projektovali u svojim glavama razmisljajuci par poteza unapred. Izvinjavam se ako gresim.
Ono sto je bitno jeste cinjenica da Srbiji ni posle devet godina nije bolje, da ne postoji demokratija, da se ljudska prava primenjuju selektivno, da se vrsi genocid nad srpskim narodom - jer tradicionalno ne glasa za rezimske stranke...Koliko sam vas razumio, nije bitno ko je prebio francuza, bitno je ko je tim likovima dao ideju za tako nešto. I dok se mi svi zajedno budemo trudili da saznako ko je idejni tvorac tog nemilog događaja, ti isti likovi će da oplave još po nekog i na kraju kad im ponestane Engleza, Francuza, Hrvata i Roma za mlaćenje može se desiti da im i ti budeš pogodna vreća za trening. Jer si recimo podrugljivo pogledao i prokomentarisao bilbord sa njihovim omiljenim fudbalskim timom koji reklamira njihovo još omiljenije pivo.
Ovo bi bilo stanje Srbije koju ja imam u mojoj relanosti, dali je kod tebe nešto drugačije?
25.03.2009
"Давидовић и слични представља заједнички пројекат Америке и режима како би Србе представили нацистима и оправдали геноцид на њима. Из тог разлога му режим и прави оволику рекламу - прво су га послали у Италију на брифинг, а сада га јавно хапсе дан после годишњице Нато агресије: "Имали сте право што сте нас бомбардовали, јер ми Срби јесмо нацисти - ево на пример Давидовић". С обзиром да су Милошевића одавно потрошили, Давидовић им је неопходан као нови српски непријатељ и злочинац.
Истовремено некажњена убиства и пребијања грађана представљају постепено привикавање становништа на једну врсту непроглашеног ванредног стања у коме сваки грађанин може бити ухапшен и убијен без икаквог објашњења. Због тога су на чело БИА-е поставила ДС-овог управника ЦЗ-а са задатком да од Србије направи један мега-ЦЗ. Узрок њиховом страху треба тражити у решености Русије да помогне Србима да поново поврате слободу."
Moje skromno misljenje je da smo svi mi koji ovde pisemo, kao i oni na ulicama samo pioni u tudjoj partiji saha. Nesto sto je neophodno da bi sve poprimilo izgled kakav su igraci projektovali u svojim glavama razmisljajuci par poteza unapred. Izvinjavam se ako gresim.
Ma, stoka nacionalisticka... Okomili se na V. Djukica da ga urnisu od batina sto je Srbin.
Vi manjine stvarno mislite da se svet vrti oko vas...