Uvode se bračni kreveti na letovima

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
61.033
Da li nam ovo treba?

Uvode se bračni kreveti na letovima

Nemačka avio-kompanija odlučila je da, u cilju unapređenja usluga, u nove kabine u prvoj klasi na prekookeanskim letovima, ubaci bračne krevete.

Prema pisanju britanskog portala Tajm-aut, ponuda duplih kreveta na dugim letovima u prvoj klasi uskoro će postati norma.

Nemački avio-prevoznik Lufthanza najavio je da će uskoro imati "suite plus" sedišta u prvoj klasi, koja će u suštini parovima obezbediti sopstvenu sobu, a uvešće i bračne krevete, sopstvene sisteme grejanja, kao i zidove do plafona, klizna drvena vrata, ormare, trpezarijske stolove, specijalne gurmanske menije i sedišta široka jedan metar. Tako će ta avio-kompanija imati neke od najluksuznijih opcija za duge relacije, a kako navode iz kompanije ove novine su deo projekta unapređenja usluga "Allegris".

Očekuje se da će ceo plan, koji uključuje podelu sedišta avio-prevoznika u sedam klasa na dugim rutama, koštati ogromnih 2,5 milijardi evra i trebalo bi da bude u potpunosti realizovan do 2025.

Bračne krevete na dugolinijskim letovima već imaj Katar Airlines, Etihad i Singapore Airlines ali su te opcije veoma skupe - od oko 3.000 do više od 20.000 dolara.

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
97.961
ne znam sta bih na to rekla...meni je to bacanje para...nista vise
ne bih se slozio sa tobom.
ne govoris istinu :D
tvoj zivot ne govori ovo sta si rekla :D

vidi..covek uvek za sebe izvlaci maksimum.. u svakoj sveri zivota..to nam je prosto u krvi.

koji automobil vozis?
juga?
ne verujem.. ako ne vozis da sad kupujes sigurno ne bi kupila juga nego najbolji koji mozes sebi da priustis.
tvoj decko nije kupio drona od 50 € nego od 500 €.. jel skoro pricao da na maldive nece ici dok ne bude mogao da ide kao gazda? :D
pogledaj lepe putopise koje si pravila..isla si na lepe destinacije ali zasto si tamo isla, zar to nije bacanje para kad si mogla isto lepo da se provedes i na palicu... svi se mi krecemo u okvirima nasih mogucnosti i izvlacimo maksimum koji mozemo.

ovde pricamo o ljudima kojima je 20.000 evra isto kao tebi 1.000 dinara..smem da se kladim da kad bi ti neko rekao..putuj za 200 dinara ovako ili za 1.000 superluksuzno da ne bi ni sekunde razmisljala da li ces dati 1.000 dinara..
recices, "da ali je velika razlika izmedju 20.000€ i 1.000 dinara" nije, za te ljude nije jer je njima 20.000€ manji trosak nego tebi 1.000 dinara.

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
61.033

vidi..covek uvek za sebe izvlaci maksimum.. u svakoj sveri zivota..to nam je prosto u krvi.

koji automobil vozis?
juga?
ne verujem.. ako ne vozis da sad kupujes sigurno ne bi kupila juga nego najbolji koji mozes sebi da priustis.
tvoj decko nije kupio drona od 50 € nego od 500 €.. jel skoro pricao da na maldive nece ici dok ne bude mogao da ide kao gazda? :D
pogledaj lepe putopise koje si pravila..isla si na lepe destinacije ali zasto si tamo isla, zar to nije bacanje para kad si mogla isto lepo da se provedes i na palicu... svi se mi krecemo u okvirima nasih mogucnosti i izvlacimo maksimum koji mozemo.

ovde pricamo o ljudima kojima je 20.000 evra isto kao tebi 1.000 dinara..smem da se kladim da kad bi ti neko rekao..putuj za 200 dinara ovako ili za 1.000 superluksuzno da ne bi ni sekunde razmisljala da li ces dati 1.000 dinara..
recices, "da ali je velika razlika izmedju 20.000€ i 1.000 dinara" nije, za te ljude nije jer je njima 20.000€ manji trosak nego tebi 1.000 dinara.
ceni da ih potrosi onako kako mu najvise odgovara
kad putujes zasto biras avion ili automobil kad mozes i voz koji je dosta jeftiniji?
Istinu zboris o veliki Tabe... :) opet pricam sada iz ove pespektive...da sada dobijem neku ogromnu sumu ne bih ih bacala tek tako...

Prvi dron koji je meni zapao za oko je bio bas neki od 50 evra...i ne, ne vozim skupa kola posto me to ne zanima...bitno mi je da idu :)

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.888
18h nisam...nemam nista ni protiv biznis klase...ni protiv onih lezajeva...ali vec posebna soba, bracni krevet, itd...mi ono...bez toga se moze 1 noc :)

Kada za mesec dana imas nekoliko takvih letova (meni se desila 4 takva leta, imao sam biznis klasu), veruj mi da ti prodje kroz glavu "da imam para, platio bih privatni avion ili samo da imam svoj apartman dok letim, pa kolko god da kosta".

Nisu dzaba ponudili tu uslugu, smem da se kladim da su korisnici to inicirali, a ovi samo slusaju zahtev trzista. :)

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
61.033
Kada za mesec dana imas nekoliko takvih letova (meni se desila 4 takva leta, imao sam biznis klasu), veruj mi da ti prodje kroz glavu "da imam para, platio bih privatni avion ili samo da imam svoj apartman dok letim, pa kolko god da kosta".

Nisu dzaba ponudili tu uslugu, smem da se kladim da su korisnici to inicirali, a ovi samo slusaju zahtev trzista. :)
i to je istina...napisala sam svoje ranije postove u afektu posto mi trenutno ta suma zvuci mnogo za "baciti" na jednu noc...pomislim samo sta bih sve mogla za te pare...

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.888
i to je istina...napisala sam svoje ranije postove u afektu posto mi trenutno ta suma zvuci mnogo za "baciti" na jednu noc...pomislim samo sta bih sve mogla za te pare...

Naravno, i ja bih 18K evra potrosio na druge stvari :)
Ali takve usluge placaju oni koji taj iznos zarade za onoliko vremena koliko meni treba da zaradim za ekonomsku klasu :)
Na kraju, sve je vreme.

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
97.961
Istinu zboris o veliki Tabe... :) opet pricam sada iz ove pespektive...da sada dobijem neku ogromnu sumu ne bih ih bacala tek tako...

Prvi dron koji je meni zapao za oko je bio bas neki od 50 evra...i ne, ne vozim skupa kola posto me to ne zanima...bitno mi je da idu :)
to ne znas da li bi ih bacala..samo mislis da ne bi..
dron ti je zapao za oko ali si ipak kupila drugi skuplji jer je bolji..
auto nije yugo z:mrgreen:
siguran sam da si imala i jeftiniji da kupis :D

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
61.033
to ne znas da li bi ih bacala..samo mislis da ne bi..
dron ti je zapao za oko ali si ipak kupila drugi skuplji jer je bolji..
auto nije yugo z:mrgreen:
siguran sam da si imala i jeftiniji da kupis :D
sve ti znas a ipak vise citas Fortesove postove nego moje :mrgreen:
jer da si citao moje...svasta bi nesto procitao tu i tamo...od hostela, preko stopiranja...do... :)
inace ne bih nikada kupila yugo...sad je nedavno bila tema o kojem autu ste mastali i lepo sam napisala...o jednoj bubi, tamno zele boje i specijalno dizajniranom tuk tuku...molim lepo :cvet:nije sve u parama i skupim stvarima...
doista...ne zalim pare za sjajne kamencice, parfeme i cvece...svako svoju slabost ima :mrgreen:

inace jesi u pravu kao sto sam rekla i Frederiku :ok:

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
97.961
doista...ne zalim pare za sjajne kamencice, parfeme i cvece...svako svoju slabost ima :mrgreen:
o tome se i radi.. imas kriterijum po kome trosis vise ili manje.. i negde trosis vise sta drugi smatraju da je bezveze trosenje novca.

a sta o onima kao djokovic koji uzimaju privatne avione?
to je jos skuplje od mesta u luksiznoj klasi klasicnog aviona.

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
61.033
o tome se i radi.. imas kriterijum po kome trosis vise ili manje.. i negde trosis vise sta drugi smatraju da je bezveze trosenje novca.

a sta o onima kao djokovic koji uzimaju privatne avione?
to je jos skuplje od mesta u luksiznoj klasi klasicnog aviona.
nemoj mi sada sportiste... :mrgreen:meni je cudan svet da neko udarajuci lopticu ili glumatajuci u nekom filmu ima milijarde....

i sve sto kazes tako je...i moje malo je nekome puno..

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.588

koji automobil vozis?
juga?

Vidi...realno da se ona pitala uzela bi onog drona igračkicu za 50€...ima tako nekih ideja tu i tamo, nije da nema borbe kada je "ideali" nadahnu. O njenim kolim ne bih...:mrgreen:
Ali srećom pa sam ja operisan od minimalizma i posvećen hedonizmu do krajnjih granica i malo preko ako se zahvati :rotf:

Inače post...realan :ok:
95% ljudi živi u skladu sa mogućnostima.
Ja prvi ne bih izlazio iz biznis klase da mogu da je stalno priuštim i da mi ne pravi finansijske nelagode. I nije da nema razlike i da je samo let. Sve preko 3 sata se oseti i tekako u smislu udobnosti i umora i jetlaga i sl..
A kamoli prva klasa na 10+ letovima. Za mene san.