Увлачење РС у НАТО на мала врата, уз Вучићево одобрење

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
Шта си то поставио, ахахаха... Па Краљевина Србија одакле потиче та песма је са Сједињеним Америчким државама дипломатске односе већ 1881 године и била у најбољим могућим односима све док нас Црногорац Милошевић није завадио за рачун највећих непријатеља Србије - руса. Србијанци и данас воле Америку. А сам Чича Дража за кога се песма данас неупоредиво више везује него за оригиналне четнике из Старе Србије, да који случајем победио друга Тита, Југославија би била једна од оснивача НАТО пакта с обзиром да је "Горски цар" био министар војни владе у Лондону.

Poslednja izmena:

Gilko Bilboa

Veoma poznat
Poruka
12.513
Шта си то поставио, ахахаха... Па Краљевина Србија одакле потиче та песма је са Сједињеним Америчким државама дипломатске односе већ 1881 године и била у најбољим могућим односима. Србијанци и данас воле Америку. А сам Чича Дража са који се песма данас више везује него за оригиналне четнике из Старе Србије, који случајаем победио,друга Тита, Југославија би била једна од оснивача НАТО пакта с обзиром да је "Горски цар" био министар војни владе у Лондону.

...

Steta da nismo bili fasisti i nacisti...

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
Шта си то поставио, ахахаха... Па Краљевина Србија одакле потиче та песма је са Сједињеним Америчким државама дипломатске односе већ 1881 године и била у најбољим могућим односима. Србијанци и данас воле Америку. А сам Чича Дража са који се песма данас више везује него за оригиналне четнике из Старе Србије, који случајаем победио,друга Тита, Југославија би била једна од оснивача НАТО пакта с обзиром да је "Горски цар" био министар војни владе у Лондону.
:hahaha: :hahaha::hahaha:

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
А ево како је Додиг, и тзв. "српски нацонализам" генерално, "добар" за босанско-херцеговачки ентитет РС:

Република Српска за 27 година изгубила 400.000 становника

Од седамдесетих година прошлог века, наталитет је троструко мањи, а морталитет двоструко већи
http://www.politika.rs/scc/clanak/447499/Republika-Srpska-za-27-godina-izgubila-400-000-stanovnika

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
Ти бре живиш у некој тамо 1990тој.... Претпостављам да си некада био СПО-овац, бар на кратко. Прве прославе на Равној гори и то. Авај, данашњем агрегатном стању тзв. "српског национализма" више одвара овај саундтрек:

Схвати, мој деда је био озбиљан трговац овде у Београду пре 2.светског рата...... када је била фрка он се одазвао војном позиву али се ипак вратио кући јер није хтео да ратује.
Када су комуњаре заузеле Београд упали су у његову радњу (ул.Дечанска бр.17) И ТРАЖИЛИ ДА СКИНЕ И БАЦИ СЛИКУ КРАЉА на шта се он "шлогирао" и рекао ДА ТО НЕ МОЖЕ ДА УЧИНИ ЈЕР СЕ ЗАКЛЕО КРАЉУ........ онда су га везали и одмах осудили на смрт стрељањем И ОДВЕЛИ НА АДУ ЦИГАНЛИЈУ ДА ГА УБИЈУ........ али, гле чуда - тамо се нашао његов полубрат који је припадао комуњарском покрету и КОЈИ МУ ЈЕ СПАСАО ЖИВОТ.......
Тако да ипак треба да схватиш ДА НИШТА НИЈЕ ЈЕДНОСТАВНО КОД НАС....... има много заврзлама.........

Poruka
24.669
Ни Андрија Мандић са јахтом и батлером у вили није неки баш мршавко.
Ne kiti Andriju jahtom Mila Božovića.

Ne podmeći.

A Milo Božović vam smeta jer je prvi okačio srpsku zastavu.

srpska-zastava-960x555.jpg

Lice koja vam potura ovakve vesti se zove inicijalom a preziva:

S.Đukanović

:bravo:

Poslednja izmena:

zlatko01

Buduća legenda
Poruka
27.420
Iluzorno i glupo je misliti, da DoHdik i Vucic mogu prkositi nekom zameniku,do zamenika, iza zamenika Stejtdepartmenta. Tako su mislili Slobo i Sadam ...
tu je bio najpošteniji ramuš haradinaj, kada su ga pitali...kakvu politiku vodi kosovo?...a on odgovorio...kosovo ne vodi nikakvu politiku, već sluša ono što Amerikanci kažu

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.174
tu je bio najpošteniji ramuš haradinaj, kada su ga pitali...kakvu politiku vodi kosovo?...a on odgovorio...kosovo ne vodi nikakvu politiku, već sluša ono što Amerikanci kažu
ako se protivis najjacoj sili , samo mozes biti primer kako mogu da zgaze nekog

nek se rusi i kinezi guraju sa njima

a mi da masemo zastavicama najjace sile.

mada smo zakasnili , svi oko nas masu odavno a najbolje prodje onaj ko mase prvi

ali za neku drugu priliku

zlatko01

Buduća legenda
Poruka
27.420
ako se protivis najjacoj sili , samo mozes biti primer kako mogu da zgaze nekog

nek se rusi i kinezi guraju sa njima

a mi da masemo zastavicama najjace sile.

mada smo zakasnili , svi oko nas masu odavno a najbolje prodje onaj ko mase prvi

ali za neku drugu priliku
vidi ovako, nešto se baš i nismo protivili...jednostavno smo izabrani kao neki eksperiment, pogodan za njihove planove....glavni cilj je Rusija, a na nama vrše opite...da li ti možeš da zamisliš hrvatsku, kako se bori protiv Amerike...u bilo kom smislu...kao MI 1999...e sada što su Srbiju vodili,a i danas vode najveći izdajnici i lopovčine, to je naš najveći problem

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.174
vidi ovako, nešto se baš i nismo protivili...jednostavno smo izabrani kao neki eksperiment, pogodan za njihove planove....glavni cilj je Rusija, a na nama vrše opite...da li ti možeš da zamisliš hrvatsku, kako se bori protiv Amerike...u bilo kom smislu...kao MI 1999...e sada što su Srbiju vodili,a i danas vode najveći izdajnici i lopovčine, to je naš najveći problem
kako nismo , od 198- i neke

slovenci , hrvati , muslimani i siptari su mahali zastavicama

a mi smo hteli kontra

nismo bili poligon, sssr se raspadala istovremeno, nego se rec poligon koristi kao opravdanje

Poruka
24.669
nisi u pravu..evo, ja volim Ameriku...volim i Rusiju...sve što je pozitivno u tim državama, sviđa mi se...sve što je negativno, ne sviđa mi se
Iz Amerike su mi uglavnom dolazili bombarderi, sankcije, satanizacija, osiromašeni uranijum, čerečenje domovine i mojih sunarodnika, aminovanja titoističkih diktatura koje su satirale sve srpsko.

Nemam nimalo motiva da u državi koje ima problem sa mojim fizičkim postojanjem tražim nešto pozitivno.

Felicity

Iskusan
Banovan
Poruka
5.716
Iz Amerike su mi uglavnom dolazili bombarderi, sankcije, satanizacija, osiromašeni uranijum, čerečenje domovine i mojih sunarodnika, aminovanja titoističkih diktatura koje su satirale sve srpsko.

Nemam nimalo motiva da u državi koje ima problem sa mojim fizičkim postojanjem tražim nešto pozitivno.
Dobro je da si naglasio da je osiromašen. Bez toga bi sve bilo bledunjavo

zlatko01

Buduća legenda
Poruka
27.420

[/QUOTE
odlaziš predaleko...najveći problem ti se nalazi u Beogradu...bez obzira kako se krste te srpske stranke...srpske stranke, koje su antisrpske u realnosti...ako vučić može prodati blentavm narodu priču o ,,srpskom mercedesu# ili ,,o letećim auomobilima" tu nema radosti