cobra 73
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
Moze li neko da mi kaze koje dokumente da prikupim,pre nego sto podnesem zahtev Fondu SOVO za UTS?
I mene interesuje ista stvar.Unapred zahvaljujem!Moze li neko da mi kaze koje dokumente da prikupim,pre nego sto podnesem zahtev Fondu SOVO za UTS?
Kolega, za vojne penzionere su mnogo strozi uslovi za dobijanje Naknade dela troskova stanovanja, i trenutno se primenjuje Pravilnik objavljen u Vojnom sluzbenom listu 41/99od 31.12.1999.godine.nemam pojma šta se desilo ali nisu uplatili UTS! E u maju iz Fonda meni pošalju pisamce da su vršili "proveru kod MUP-a i da ja ne stanujem na adresi na kojoj sam prijavljen te će mi ukinuti UTS ako ne donesem potvrdu o boravku". ja njima lagano odgovorim da se UTS dobija zbog toga što vojno lice / bilo aktivno ili penzionisano/ dobija zato što nema rešeno stambeno pitanje a ne zbog toga što ne stanujem na adresi na kojoj sam prijavljen. Oni meni ovaj mesec NE UPLATE UTS! Ali nemaju pojma IMA DA IH TUŽIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kao što sam to uradio za razliku penzije od 2004 godine a našao sam i sve što treba za onih 11,06% od 01.01.2008.