Utopila se dva tinejdžera: Tragedija na Adi Ciganliji tokom proslave maturanata

đavolčić

Buduća legenda
Moderator
Poruka
44.335
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji tela dvojice šesnaestogodišnjih mladića.
Prethodno je policiji oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale. Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mesta i počele sa potragom.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/tragedija-na-adi-ciganliji-tokom-proslave-maturanata/z1bgtq6

Strašno. Zar je moguće da baš toliko ne razmišljaju?

A mene moj pratilac sa mature iz srednje škole i dan-danas cima za sako jer misli da me je ogrnuo u nekom trenutku, a sigurna sam da nije jer sam imala ešarpu koja je došla sa mojom haljinom u kompletu.
Bože, Bože... zar ne može proći jedan dan da ta omladina ne strada uludo?
Nešto se gubim... nit' je mala, nit' velika matura sa 16.
Bre... ja sam sa 14 završila osnovnu, a sa 18 srednju...
Šta je sad to?
Otkud ti šesnaestogodišnjaci tu uopšte? :dash:

Распустили су децу данас, уместо 20. јуна када је требало. Деца из школа у близини увек кад се распусте иду на Аду да славе. Од 15. јуна су на Ади спасиоци, и ништа од овог се не би догодило.

Распустили су децу данас, уместо 20. јуна када је требало. Деца из школа у близини увек кад се распусте иду на Аду да славе. Од 15. јуна су на Ади спасиоци, и ништа од овог се не би догодило.
Сад је језеро криво што је неко будала.

Tako je.
Vučić, ministar unutrašnjih poslova i ministar sporta su trebali da budu na licu mesta i spreče tragediju.
Kaže opozicija...
Не знам шта каже опозиција, али знам да никоме из просвете није јасно зашто се школска година завршила данас, а не 20. јуна како је по календару. Ако ти знаш, просветли нас?
Иначе, не знам да ли си упућен, али за ђаке не би требало да су задужени ни Вучић, ни министар унутрашњих послова, па ни министар спорта. Има неки министар задужен и за то, не могу сад да се сетим који?

Najavljen je raspust.
Ako su spasioci na Adi od 15. Juna samo zbog školskog raspusta i običajnog skakanja u vodu, zašto nisu bili na Adi po najavi završetka školske godine?

Najavljen je raspust.
Ako su spasioci na Adi od 15. Juna samo zbog školskog raspusta i običajnog skakanja u vodu, zašto nisu bili na Adi po najavi završetka školske godine?
Спасиоци су на Ади због нормалних купача а не пијаних разузданих ђака. Значи датум је одређен због сасвим других ствари а то је у првом реду температура воде.

Иначе, не знам да ли си упућен, али за ђаке не би требало да су задужени ни Вучић, ни министар унутрашњих послова, па ни министар спорта. Има неки министар задужен и за то, не могу сад да се сетим који?
Inače, za školstvo i đake je obično zadužen ministar prosvete, ne znam da li si upućena u to.
Misliš da je on trebao da bude na Adi i pazi na njih?

Спасиоци су на Ади због нормалних купача а не пијаних разузданих ђака. Значи датум је одређен због сасвим других ствари а то је у првом реду температура воде.
Ма да, деца су крива за све. Ми смо супер, али деца некако испала лоша. И после се чудите што људи протествују.

Back