Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne razumem zashto je odraslim ljudima toliko teshko objasniti da kad se neshto NE SME raditi, onda se to zaista NE SME ,jer je ulog prevelik ...
dete koje rizikuje batine ce te pre poslushati, nego roditelji koji svojom neozbiljnoshcu stavljaju sopsvenu glavu na panj :?
nikad mi to nece biti jasno :?

Izadjem ja iz biblioteke da klopam svoj zravi obrok i sednem na klupu. Ruckam ja :) , kad eto ti velikog crnog dzukca, tras, meni glavu u krilo i gleda me molecivo. :lol: Ja vec sve smazala, ostale masline, ja mu bacim jednu, a on nece, vrati se i opet mi stavi glavu u krilo, gleda me sta radim. Ja spustim kesu sa kutijom u kojoj je bila klopa na klupu i u sekundi nepaznje on je capi i pobegne sa njom u travu :lol: , misleci jadnicak da ima tu nesto za njega! Ja ga pojurim i uzmem kesu, vratim se na klupu, a on opet kod mene i opet mi zavali glavu u krilo i tako sve dok nisam zavrsila pricu telefonom.
Sutra nosim dupli rucak! :lol:

Vratila se Tajci, orna te nas je unistila na treningu! Ima sve da vas lemam! :P

Bila koj chika zube... :( Nije bilo problema, ali ne volim kad mi neko trpa prste u usta i ochekuja da drzim otvorena usta sat vremena...
dry.gif

Dan mi je prosao brzinom svetlosti, vise nemam ideju kako da zadrzim ovo vreme sto mi curi na sve strane.
Vise ne posmatram svet oko sebe, sada svet posmatra mene :roll: .
Jedan prijatelj je konacno dosao do stana, danas smo ga selili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back