Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dadoh juce otkaz...bio sam sav onako...spreman na svadju,narogusen,kivan i resen da nekom ***** mamu maminu...i...zamoljen sam da razmislim do ponedeljka....pristaju na sve moje uslove samo da ostanem...prijatno sam iznenadjen...jes' da je utisak malo bajat ali me jos drzi...

father:
Dadoh juce otkaz...bio sam sav onako...spreman na svadju,narogusen,kivan i resen da nekom ***** mamu maminu...i...zamoljen sam da razmislim do ponedeljka....pristaju na sve moje uslove samo da ostanem...prijatno sam iznenadjen...jes' da je utisak malo bajat ali me jos drzi...

bas lepo..retko se desi da besan, narogusen krenes na sve najgore, a budes zatecen pozitivnom reakcijom...

i treba da te drzi,svaki covek voli kad mu potvrde da vredi:)

Ja juče nisam ni spavao, ni jeo, ni pio... dok nisam kompletirao misiju iz Ground Control 2... : (
Nina, kako možeš samo toliko vremena da provodiš uz te igrice?
Ja sam totalno isceđen, kao lemon. : (

utisak popodneva: ovde stvarno ima svačega (mislim, u Božijoj bašti ima svakojakog cveća, da! :P ) pa i pretnji sačekivanjem i silovanjem....brrrr.......:? i to MENI. Mislim, ko da je važno kome :shock.

Opet krov?? 8 (
Prvo u Poljskoj na sajmištu, navodno je popustio zbog težine snežnog pokrivača, a sad i u Rusiji... jel ima poginulih?
Nisam čuo šta se tamo desilo.... 8 (

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back