Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzgred...gledajuci sa terase blok 45 u neuobicajenom miru oko podneva, kako spava, koji se moze videti samo 1vog januara, bio sam uzasnut kolicinom smeca koja je bila na ulicama. Stare ''borosane" na krovu od centroproma, zabijen stari kofer u blatnjavom travnjaku pored zgrade, dvolitarke pivske "bombe"...ali najvecu alergiju mi izazivaju kese. Kakav je to Beogradski novogodisnji ukras. Na svakom drvetu, rastinju. Poput nekih zastava haosa. Jezivo kako je grad prljav i kako malo ko vodi racuna o tome.

Jeeeeeej....Bas super.Nadam se da ce potrajati.
Utisak dana-puno lijepih porukica :-D
Volim svoje prijatelje sto su originalni :lol:
Banja Luka. Ljencarenje, zenstveno tracanje i nemar. :lol:
Interno....

Odvukli su me u pub sinoc... a tako mi se nije ishlo. I dalje sam bolesna.
Bila je uzasna guzva, i smorila sam se do bola posle dva sata pa sam potrazila ove moje na jedinom dijelu bedema na kome ne stoji znak ''Zabranjen pristup''. Zatvaraju ih, da... jedino mjesto koje ima dushu. Hah. Kako ce mi samo nedostajati :(...

SP... kakvo veselo jutro.... a tek veče..
Epizoda:
312 - Korn's Groovy Pirate Ghost Mystery

Grupa korn kao grupa iz Skubi Dua.
Rešavanje misterije - sa bateriskom lampom i 3 šibice možeš stvoriti trodimenzionog duha, dok sa ogledalom, bateriskom lampom i vevericom - gusarski brod... baš kao u Skubi Du-u

umirala sam

novi Nero... svega 100 i kusur megabajta... super... eto i ja resio da obnovim malo komp i da downloadujem... ko me je terao... uzas... trebace mi 4-5 dana da poskidam sve novo sto mi treba.... i to ako dobro prodjem :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back