Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Covece...i3pi3dela sam na poslu !!! Celo jutro sam pi3dela !!! I bole me kolena...i zub...a mrzi me da idem kod Zube jer...verovali ili ne PADA KISA A JA MRZIM KISU !!!

Vragolasta Amfibija:

Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sedne na uobicajeno mjesto. Baci pogled na ceo restoran i, ....... vidi prekrasnu zenu, koja sedi sama za stolom blizu njegovog. Gospodin pozove konobara i zamoli ga da prekrasnoj zeni odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina sa vinske liste restorana. Gospodin je bio uveren da je, ukoliko ona prihvati njegov gest, pred njima veoma zanimljivo i obecavajuce vece.

Konobar odnese bocu vina za gospodjin sto i kaze joj:
"Ovo je ljubazan gest gospodina koji sedi za onim stolom".i pokaze na njega.

Zena pogleda bocu veoma hladno i s visine i odluci poslati poruku gospodinu. Pripremi papiric i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu.

Na papiricu je pisalo:
"Da bih ja prihvatila bocu vina, koju ste mi Vi ljubazno ponudili, trebali biste u garazi imati Mercedes, u banci milion dolara i u gacama 20 centimetara!"

Nakon sto je procitao poruku, gospodin odluci odgovoriti. Pripremi papiric i da ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao gospodji.

Na njegovom je papiricu pisalo:
"Da bih izasao u susret Vasoj ljubaznoj molbi, mogao bih, eventualno, prodati moj Ferrari Modena, pa cak i moj Rolls-Royce, tako da mi u garazi ostane samo Mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili pak donirati 19 od 20 miliona dolara, koje drzim na racunu u banci. Ali, ..... ni za sta na svetu, pa cak ni za tako lepu i privlacnu zenu kao sto ste Vi, ne bih odrezao 5 centimetara onoga sto imam u gacama!!!

Budite tako ljubazni i vratite mi moje vino!

nemoj da si tužna :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back