UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I sta je uopste raspolozenje dj-a?
Ako radi nastup od približno 2 sata samo da bi pokupio keš kao likovi iz Recon Warriors-a i nestao,takva žurka je osuđena na propast.Neki likovi jednostavno ne umeju da se zezaju....
Moj ortak je dj, svira svuda po svetu zdnje sto je bio bio je u Tokiju.
Drug Kanc?Odličan je i skidam mu kapu za to.:worth:

Jedno vreme se psy držao u Pharaon-u(znam da je nepravilno napisano ali j*bi ga,neki nepismenjak je krstio klub),ali i to malo što je postojalo se prebacilo na komercijalni house i progressive.Inače je klub trulež najveći i ne verujem da bi ponovo došao pa da dovedu legende poput Skazi-a.
Dom društvenih ima retke i kvalitetne žurke sa maximalnom atmosferom.Ne mislim na video bimove,lasere,igračice...Nego na nastupe kvalitetnih likova koji nemaju period kuliranja za vreme nastupa(da,onaj kada publika stoji u mestu i ćaska o raznim s**njima).
Caffe Red je u novembru napravio nezaboravnu žurku"NO COMPROMISE"na kojoj je nastupala garnitura DJ-eva koje poznajem i bilo je,blago rečeno,fenomenalno.Kafić je okrečen toplim bojama tako da ti po najvećoj zimi napolju mami osmeh i nostalgiju za letom.:mrgreen:Zaista,enterijer je za pohvalu...:klap:
Savetujem da u širem luku zaobiđeš klub M jer je pored očajnih stepenica i sama atmosfera takva.Žestoko je hladno i vlažno,a i tome doprinose neki nerazumljivi grafiti...Takođe je to,pored Pharaon-a,najveći skup klinačke bagre tako da sam lokal nije vredan daljeg pominjanja.
U hali sportova su veoma retke i besplatne žurke na kojima od DJ-eva nastupaju strana imena uz pratnju domaćih...Mana je što se svi živi skupe za vreme seta nekog stranca i ubrzo nestanu čim ih barem malo počnu smarati ovi domaći sa svojim setom.:thumbdown:

Znači,pored Atosa i Goluba ti savetujem Caffe Red i Dom društvenih...Ostalo nije posebno.

Hvala svima na lepim željama! 'Ajmo redom...

Ako ne bude nekih problema, onda 08. februara.

Bravo ledi, nemoj da nas zaboraviš kad postaneš rich and famous :P

S obzirom na to da kriza i dalje traje, teško. :) Ima da radim k'o crnac za minimalac, al' opet je i taj minimalac (za naše uslove) ok lova.

Cio dan pizdim i šizim zbog retardirane birokratije, što mađarske - što naše. Yebo im pas mater u du.pe milion puta.

Što se birokratije tiče, ista može i da funkcioniše al' samo u stabilnim uslovima, pa pošto mi baš nismo plodno tlo... Pizdeo, ne pizdeo, svodi se na isto.

Ledi, čestitam :)
Jedan od rijetkih OK likova sa krste koje cijenim i kome želim svaku sreću - ako je inostranstvo uopšte sreća, dobro razmisli o tome.....

Čime sam to zaslužila? :lol:
Nekad moraš da odeš da bi poželeo da se vratiš. U pitanju je, uostalom, samo šest meseci.

Utisak dana - ova debilna slika na koju naleteh tražeći po netu fotografe za svadbe:rotf::rotf:
041.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back