UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najsmešnije su mi starije drugarice kojima je razlog pušenja to"što moraju imati nešto u ustima".:rotf:Moram priznati da takve rečenice bude vulgarne misli u meni.:lol:
Izdrži, popij nešto za smirenje, zalepi flaster, žvaći žvake...
Kao bivši duvandžija preporučujem ovu metodu.:ok:Cigare iako nisu imale nikakav ukus služile su mi da"opuste nerve",što bi Čajki rekao.Video sam da je to prevelik trošak uz k**ac i štetna stvar za zdravlje.Kao alternativu sam koristio žvake i evo,već 9 meseci kako cigaru nisam munuo u usta.Zamalo da me pre koji dan jedna tuga golema natera da skoknem do trafike po plavi Winston ali junački sam izdržao,nijedna cica nije vredna mog zdravlja.:D

Najsmešnije su mi starije drugarice kojima je razlog pušenja to"što moraju imati nešto u ustima".:rotf:Moram priznati da takve rečenice bude vulgarne misli u meni.:lol:

Ili u rukama! z:mrgreen:

Kao bivši duvandžija preporučujem ovu metodu.:ok:Cigare iako nisu imale nikakav ukus služile su mi da"opuste nerve",što bi Čajki rekao.Video sam da je to prevelik trošak uz k**ac i štetna stvar za zdravlje.Kao alternativu sam koristio žvake i evo,već 9 meseci kako cigaru nisam munuo u usta.Zamalo da me pre koji dan jedna tuga golema natera da skoknem do trafike po plavi Winston ali junački sam izdržao,nijedna cica nije vredna mog zdravlja.:D

Pazi, moji kum i kuma u Italiji popuše 300e mesečno a samo kum radi i to za 1200. Dobro, verovatno dobijaju neki dečiji dodatak ali je to garant neka mizerija. A gde su kirija i ostale dažbine, klopa... Stvarno se ne isplati.

Utisak dana???

Hm...z:) Dejavu,neznam kako da ga nazovem...Svako vece isto,ista prica se vrti,iste svari radim...Upao u kolotecinu...A boooli me...

Groundhog day... :thumbdown: Poznato mi je.

Danas preko naloga za prenos skinuli sa dnevnog reda veći deo (ogromnog, šta ćeš, lenjost) računa za struju i kupila Milici nov bade mantil i stikere Jagodica Bobica i Vini Pu, frižider mi je oblepljen sve dokle ona može da dohvati a mantil sam joj jedva skinula pred spavanje.

Vratih se iz Beograda neutralnog raspoloženja,kao i uvek...Što kaže moja baba:"Da ti kažem ja nešto!Beograd je obična džungla!"Kakva crna čistoća i higijena glavnog nam grada,iskaljao sam se do kukova hodajući Knez Mihajlovom.:kletva:Dobra stvar su table(putokazi)okačene na svakoj krivini,priznajem da bi bez njih Boga pitaj gde zalutao.:worth:
Da,kupio sam Sony Ericsson M600i i sad sam srećan kao malo dete ako se zanemari to što sam jedva provalio kako se kuca poruka,a kamoli šta drugo.:lol:Najveći utisak današnji mi je ostavio zabezeknuti pogled prodavačice u radnji kada sam touchscreen uhvatio da pikam prstima mesto olovčicom.:rotf:Da sam imao čime,slikao bih joj facu tog trenutka.:DJedino što me trenutno u vezi telefona brine je keva...Ženi se telefon mnogo svideo zbog QWERTY tastature,ogromnog ekrana i mogućnosti pikanja prstima.Strahujem da mi za nekoliko dana ne vrati kintu(koja je ipak pozajmljena od buraza)i prisvoji telefon.
smileyWorried.gif

Posle 3 meseca,u povratku svratih i do Kragujevca...Iako je to nekad bio silan grad i današnja je samouprava,Kraljevo u odnosu na njega izgleda kao metropola po mom mišljenju.Sav sam bre bio u tripu da je kakav kraj '80-ih:Zastavina vozila gde god da se okreneš,zgrade matore koje ne deluju preterano stabilno,zatvorene robne kuće...Nismo mi najgori,ma koliko umislili to.:worth:

Malo posle 20:00 se vratih s faksa ... dobrih 12 i malko jače sati sam se vrteo po Čačku i po fakultetu sa celih 120 dinara u novčaniku (tačno koliko košta karta do kv-a), tako da sam malopre "doručkovao" ... I to sam morao da napustim predavanja pre vremena zbog autobusa, inače bih verovatno još sedeo tamo!!

Utisak dana...

Konacno sam ukapirao ko je kakav,ko je pravi drugar,u koga mogu da se pouzdam a ko je ispao najgore g.o.vno kad je bilo najteze,ko je izgubio svu mogucu reputaciju u mojim ocima(a ocigledno i u ocima drugih) ... z:)z:)z:)

Ajd uzdravlje,odo da nastavim da pijem... z:poz:
pa ***, nisam znao da sam te baš toliko razočarao ... u stvari, nisam znao da sam te uopšte razočarao :P Ja sam totalno neupućen u dešavanja bre!

Opet celi dan proveden u gradu... SUP, banka, trčanje po neke papire, opšta ludnica... I kako da stignem da završim sve što moram da završim večeras... :think: (reče ona i nastavi da luta po forumima
wgt6z8.gif
) Pa sutra opet banka, pa faks, pa u Bg...

Držite mi palčeve da dobijem tu bloody vizu u sredu...

BIle u gostima kod jedne trudnice koja živi na petom spratu u zgradi bez lifta. Uopšte joj ne zavidim. Ali prijalo mi je ćaskanje s njom, uvek je bila fino društvo a stan joj je prelep, bar ono što sam videla. Skoro da je vredno svakodnevnog cimanja po stepeništu!

U povratku videla jedno napušteno i zapušteno psetance koje mi je skoro nateralo suze na oči i sad mi dođe da se vratim po njega.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back