Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Najsmešnije su mi starije drugarice kojima je razlog pušenja to"što moraju imati nešto u ustima".
Moram priznati da takve rečenice bude vulgarne misli u meni.
Cigare iako nisu imale nikakav ukus služile su mi da"opuste nerve",što bi Čajki rekao.Video sam da je to prevelik trošak uz k**ac i štetna stvar za zdravlje.Kao alternativu sam koristio žvake i evo,već 9 meseci kako cigaru nisam munuo u usta.Zamalo da me pre koji dan jedna tuga golema natera da skoknem do trafike po plavi Winston ali junački sam izdržao,nijedna cica nije vredna mog zdravlja.
Moram priznati da takve rečenice bude vulgarne misli u meni.
Kao bivši duvandžija preporučujem ovu metodu.Izdrži, popij nešto za smirenje, zalepi flaster, žvaći žvake...
Cigare iako nisu imale nikakav ukus služile su mi da"opuste nerve",što bi Čajki rekao.Video sam da je to prevelik trošak uz k**ac i štetna stvar za zdravlje.Kao alternativu sam koristio žvake i evo,već 9 meseci kako cigaru nisam munuo u usta.Zamalo da me pre koji dan jedna tuga golema natera da skoknem do trafike po plavi Winston ali junački sam izdržao,nijedna cica nije vredna mog zdravlja.
Dejavu,neznam kako da ga nazovem...Svako vece isto,ista prica se vrti,iste svari radim...Upao u kolotecinu...A boooli me...

Dobra stvar su table(putokazi)okačene na svakoj krivini,priznajem da bi bez njih Boga pitaj gde zalutao.
Ja sam totalno neupućen u dešavanja bre!
(reče ona i nastavi da luta po forumima

Ja da bi skoknuo do škole moram ustati u 6.