UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekam potvrdu za nastup.
Nervous.gif

Eksterni HD je prava stvar!Paučinu koja mi se na'vatala po produkciji zvuka skinuću kupovinom istog.Danas sam isprobao jedan,prezadovoljan sam.:)Ovih dana sam skroz stvaralački raspoložen,to bi možda bio i najveći utisak.

Čekam potvrdu za nastup.
Nervous.gif
Nek' se organizacija j*be,teraju nas da posle ponoći puštamo narodnjake.Iako bi to valjda trebala da bude humanitarna fešta čijem bi se pozivu sigurno odazvao,ne trpim ucene.Neću da puštam šta mi drugi kažu pa makar i ne vrteo,e!:rtfm:Ako hoće nek' iscimaju Luku iz mog lejbla,ionako on vodi pregovore...

Evo mene vrnuh se sa exita :)
Idemo ovako pakao pakao pakao, nastupi odlicni :) tim lider fenomenalan, 3d disko ludilo :) australijanci mmmmmmmm irci engledi skoti mmmmmmmmmmmmmm
Novi Sad grad ko grad isto sranje drugo pakovanje i zar nije trebao da bude ravan?
Dunav <3 boja <3 kuanje <3
Josh <3 Josh <3 Sava <3 Sava <3 mmmm Sava <3

BG* ok druzenje nije lose zezanje original cata /milke crkni/
Harry Potter 3D hmmm nije lose vatra je mogla da pomogne utisku

Povratak za KV - zapalio mi se autobus, 1i30 cekajuci sledeci bus na autoputu... smrad, smor, dosadna baba.

Utisak dana- solidno provedeno vreme u parku sa novim dragim... nadam se da ce ovaj ostati duze /mada nzm ko mene moze da trpi/
i nova boja kose :)

Auh, Bole, saosecam. :(

Moje dete od rodjake koja zivi u Svedskoj dobilo kompletnu opremu za jesen + fairy-like kupaci kostim. Sreca pa su krila sa chichak-trakom, inace bi bio bas nepraktican.

I da, kaze mi ta rodjaka da tamo sve vise ljudi postaje veg, cak vise veganaima nego ovo-lakto-varijante u kojoj sam ja.

Slučaj utopljenog deteta u Kuršumliji je tuga i haos.Spasioci glume pandure(i ja bi da mi se na poslu raja maklja noževima)kojima je inače podnet zahtev za obezbeđenje bazena,ali kao što znamo iz prakse oni su verovatno zaginuli u obližnjem kafančetu.I dok raja gleda kavgu,jadno dete se udavi...Hejteri sa pitanjem"šta tom detetu rade roditelji"neka se zapitaju šta su njihovi stari radili dok su oni bili njenih godina.Ništa!BTW,kako su zapravo uspeli da unesu čakiju?Znam da je u Nišu(preciznije,na Vrežini)skroz rigorozan pretres prilikom upada na bazen i da je vojska(čije je bazen vlasništvo)tu po ceo dan prisutna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back