uticaj u snu

ma ne bi ja to radila
nego sam pre vise od 10 god. trgnuvsi se iz sna zatekla oca kako kleci pored mog kreveta
sigurna sam da mi je nesto pricao,kad je uhvacen slagao je kako mu se ucinilo da mi nesto lazi pored kreveta
pa je navodno zato usao u sobu
otkad moja majka zna da mi se vratilo secanje na neke dogadjaje iz proslosti
uhvatila sam je takodje da mi se u gluvo doba noci sunja po sobi
kad bi se probudila tvrdila je da joj nestalo cigareta pa htela da uzme od mene
posumnjala sam pa sam poslednji put lepo ustala iz kreveta,usla u njenu sobu otvorila paklicu i utvrdila da ima jos nekoliko cigareta
zato pitam,sumnjam da je to meni radjeno

u kojoj meri je moguce na nekog uticati dok spava
da li je moguce sugestijom u snu izbrisati ili iskriviti dogadjaje iz predhodnog dana
ili uticati na necije stavove?

Za ovo drugo mislim da može, kada je čovek opušten lakše je uticati na njega :mrgreen:

Za prvo - ne razumem...možda da izbrišeš uticaj i dejstvo na sebe, ali konkretne događaje ne možeš:neutral:

ma ne bi ja to radila
nego sam pre vise od 10 god. trgnuvsi se iz sna zatekla oca kako kleci pored mog kreveta
sigurna sam da mi je nesto pricao,kad je uhvacen slagao je kako mu se ucinilo da mi nesto lazi pored kreveta
pa je navodno zato usao u sobu
otkad moja majka zna da mi se vratilo secanje na neke dogadjaje iz proslosti
uhvatila sam je takodje da mi se u gluvo doba noci sunja po sobi
kad bi se probudila tvrdila je da joj nestalo cigareta pa htela da uzme od mene
posumnjala sam pa sam poslednji put lepo ustala iz kreveta,usla u njenu sobu otvorila paklicu i utvrdila da ima jos nekoliko cigareta
zato pitam,sumnjam da je to meni radjeno

Vrlo morbidno.

u kojoj meri je moguce na nekog uticati dok spava
da li je moguce sugestijom u snu izbrisati ili iskriviti dogadjaje iz predhodnog dana
ili uticati na necije stavove?

ни + ни - него на јави.
родитељи и онако довољно утичу на децу. сви мислимо да смо исправни и желимо да поправимо друге.
ко живи свој живот нема времена за туђ.

Back