Uticaj telefona na vezu

Moj je kupio ovo sebi,da mu je pun kofer cigla,slika itd....

1000010766.jpg
 
Da li vam je vazno koji telefon ima vas partner?

Mislim, kako da vam salje kvalitetne slicice ako telefon ima losu kameru? :kez:
meni rekla ako os sa mnom da sedis negde javno nemo da te vidim vise sa tim tvojim doro fonom..a fon je zakon...6060 preklapac :)

i ja kud cu sta cu, dobar dan dobar dan dajte mi iphona na kredit, kolko, ma jel, samo tolko? a el moze na 60 meseci, moze...supeeerrr i tako se opet vratio na mog eplica a imo ih 5 komada do sad i kod x-a reko e sine, ti si mi poslednji.....al oces q :rotf:
 
Poslednja izmena:
puno puta su mi se pozalile kako bi volele da vide to dole dok radimo jel khm...vrv misleci da stavim tel dole i zvrcnem je na vajber, sta vec.
a uvek sacekam sa: jbga bebe, da se baba rodila sa dugackim vratom pusila bi dedi skrouz.
 
da sam vlast ja bi ukinuo sve mobilna provajdere i blokirao ceo internet osim sajtova za placanje racuna. da li treba da kazem da platne kartice ne bi vise postojale a jos manje neki nfc, applepay, wallet i slicne debilane?

posle jedno 100.000 ritualnih samoubistava, pre svega zena 18 do 35 godina, stvar bi se u srbiji nivelisala i ljudi bi se vratili normalnosti, odlaskom nedelju u crkvu, brakovi ne bi pucali zbog drozza, kladionice bi bile pretvorene u pravoslavna semenista kao sto ih imaju katolici za uzgoj omladine... jednom recju srbijica bi bila cakum pakum.
 

Back
Top