sta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja:ni moji ni njegovi nemaju nikakav uticaj.
mogu da daju svoje misljenje, dodju u goste i odu svojoj kuci, a na nama je da zivimo onako kako nam najvise odgovara.
Atipa:Zivela sam sa momkom koji je bio, pa moram reci, bolesno vezan za svoju majku, koju ovom prilikom ne zelim da komentarisem. Pogadjate, ostavio me je
Ovo je baš slatko...al' na malo uvrnut načinhanibal77:"moja neverna bebo,sto si me napustio?"
hanibal77:a ja sam se najezila kad sam to cula!*misutka*:Ovo je baš slatko...al' na malo uvrnut načinhanibal77:"moja neverna bebo,sto si me napustio?"
slatko volim :)):"moja neverna bebo" ?! jbt, stvarnooo...bolesnoooo :shock:
hanibal77:a ja sam se najezila kad sam to cula!*misutka*:Ovo je baš slatko...al' na malo uvrnut načinhanibal77:"moja neverna bebo,sto si me napustio?"
Atipa:u mom slucaju je bio problem taj sto on nije video da je bolesno vezan za majku. Mene bas briga kakva je ona, ali problem sam imala sa njim...i sve je bilo tako bolesno... Na kraju sam ja ispala kao babaroga, a majka, koja mu je utuvila u glavu da samo ona moze da ga voli i da mu je ona najveci prijatelj je ispala svetica.
Nina2:Sa prethodnim momkom sam imala nevidjenih problema sto se njegove majke tice. Tako bolesno posesivnu majku ja jos ne sretoh u svom zivotu. Svasta nam je priredjivala, njega cak i ucenjivala, ma kao u nekom trileru. Nikada pre nisam imala problema sa necijim roditeljima a ovo je bila prava nocna mora...pa pazi kad je morao da joj par puta po telefonu objasnjava zasto se mi toliko volimo, morao da joj daje razloge zbog cega toliko vremena provodi samnom kad ni sa jednom drugom devojkom nije bilo tako, pitala ga cak sta sam ja to toliko nesto posebno, da nemam dve glave mozda, mislim strasno...mnogo puta ga zvala i plakala kako je sama, kako joj nedostaje..a decko ima 27 godina, ma uzas, ne ponovilo se. Ako smo bili kod njega, ljutila se sto zakljucava sobu pa ona ne moze da udje ujutru (kao da sa njegovog prozora gleda psa u dvoristu) ?! :? Ma ne, bolesno do krajnosti.
![]()
Sta ces "edipovaca" ima zaista puno, sad sam se setila jednog slucaja, dok sam studirala udvarao (u moje se vreme to tako zvalo) mi se momak, jedinac, iz komsiluka moje koleginice, tada vec zaposleni lekar, ma, reklo bi se idealna prilika - sve dok od koleginice (a bogami i od njega) nisam saznala da ga njegova mama jos uvek pokriva nocu. Ladno udje u njegovu sobu i pokrije ga!!! Pogodite sto smo izasli svega 2-3 puta...
NenaS:Sta ces da se ne prehladi doca, posle mora sam sebe da leci. Gospode boze ovaj svet je poludeo. Moj muz ima o.k. odnos sa svojima ali njegova mama cesto meni kaze tvoj i moj D a ja popizdim Niti ja mogu da njoj oduzmem niti zelim pravo na to da ga je ona rodila , ali brate o'ladi ne delim ja nista sa njom...Ako ikad budem imala sina moracu to da negujem od starta jednostavno ne treba sinove isuvise vezivati. Nije fer prema njima posle nikad nisu sposobni za samostalan zivot.Nina2:Sa prethodnim momkom sam imala nevidjenih problema sto se njegove majke tice. Tako bolesno posesivnu majku ja jos ne sretoh u svom zivotu. Svasta nam je priredjivala, njega cak i ucenjivala, ma kao u nekom trileru. Nikada pre nisam imala problema sa necijim roditeljima a ovo je bila prava nocna mora...pa pazi kad je morao da joj par puta po telefonu objasnjava zasto se mi toliko volimo, morao da joj daje razloge zbog cega toliko vremena provodi samnom kad ni sa jednom drugom devojkom nije bilo tako, pitala ga cak sta sam ja to toliko nesto posebno, da nemam dve glave mozda, mislim strasno...mnogo puta ga zvala i plakala kako je sama, kako joj nedostaje..a decko ima 27 godina, ma uzas, ne ponovilo se. Ako smo bili kod njega, ljutila se sto zakljucava sobu pa ona ne moze da udje ujutru (kao da sa njegovog prozora gleda psa u dvoristu) ?! :? Ma ne, bolesno do krajnosti.
![]()
Sta ces "edipovaca" ima zaista puno, sad sam se setila jednog slucaja, dok sam studirala udvarao (u moje se vreme to tako zvalo) mi se momak, jedinac, iz komsiluka moje koleginice, tada vec zaposleni lekar, ma, reklo bi se idealna prilika - sve dok od koleginice (a bogami i od njega) nisam saznala da ga njegova mama jos uvek pokriva nocu. Ladno udje u njegovu sobu i pokrije ga!!! Pogodite sto smo izasli svega 2-3 puta...