Uticaj plavusa...

Iz svog iskustva, mogu reći da plavuše stvarno mnogo bolje prodju u životu, od žena drugačije obojenih ( ovde mislim na farbane plavuše).
Ja sam imala i crnu, i crvenu, i smedju, i šatiranu, sivu, metalik plavu, narandzastu...i sve te boje vrtela u krug ( inače, sve mi boje lepo stoje ). Samo kao plavuša sam imala najviše uspeha kod muškaraca, a i na drugim poljima sam imala više uspeha. Čak sam zbog toga što su neki nabacivali da sam neke stvari dobijala jer sam plavuša, i nerviralo me kad nešto pitam , a oni - ma ti ne možeš razumeti jer si plavuša..., ja sam se prefarbala, da dokažem da to nema veze sa bojom kose, ali.....nisam uspela.

Opet sam plavuša.

Razmišljala sam zbog čega je to tako, i mislim, možda, zato što je popularno da su plavuše glupe,( a glupe jer su se ranije prve prostitutke farbale u plavo, pa otud i da su glupe, ne znaju ni šta drugo osim da se k.....) , a glupačama , malo grubo rečeno, je možda lakše prići i dobiti ono što bi želeo, lakše je jer su manje šanse, pojedini misle, mislim, da će ispušiti kod njih, a iako se to desi - ma glupa plavuša....

U suštini, briga me ko šta misli, definitivno mi je lepši život od kad sam plavuša

sve je to individualno...bila sam i ja plavusa,saletali su me momci,nije da nisu:P...al sad ovaka,imam mnogo bolju prodju,sto bi se reklo...jednostavno,nekome stoji nekome ne i tako:)

hm,hvala:)...ja se ne sminkam iz prostog razloga sto ne umem:rotf:...salim se,smatram da mi sminka ne stoji lepo...al ne znaci da su devojke koje se sminkaju manje lepe od onih prirodnih;):D:cool:

Mislim da si sad bila blaga u ovoj izjavi i da si sama svesna, kao i dobro musko oko, da nasminkana zena ( manje lepa ) jednostavno ne moze da bude malo vise lepa sa sminkom...lepe poput tebe ne gube lepotu ni u starosti

1227467-final-633451805896509841.jpg

Back