Koliko sati dnevno igrate igrice?
Prosek 8-10 sata(i)
Koje vrste igrica najcesce igrate(strategije,sportske igre,FPS...)
RPG,strategije
Koja vam je omiljena igrica?
War Craft 3TFT,Rise Of Nations T&P,WoW
Sta mislite koje su korisne a koje negativne strane igrica?
Korisne-Bude mastu,kreativnost,daju inspiraciju barem kod mene
Negativne-Eventualno ce da se previse udje u virtuelni svet,i tu pocinju lose stvari...
Zasto igrate igrice-koji su razlozi da igrate igrice?
Opustaju me,prijaju na mnogo nacina!Iznerviran,nervozan,gledam da se opustim uz neku igru
Da li ste iz neke igrice naucili nesto korisno(sto vam je posluzilo u zivotu)?
Naravno,manje-vise svaja igra vuce neku pouku
Sta vam se u igricama bilo koje vrste dopada?
Uglavnom prica i tema igre,naravno grafika i ostale konfiguracijske stvari nisu na odmet
Da li ste nekada u stvarnom zivotu oponasali neki lik iz igrice(koji?)?
Primer:Vampires-The Masquerade Bloodlines naslov sve kaze
Da li vam neki lik iz igrice predstavlja uzor? Zasto?
Prethodno napisana igra,,,Valjda zato sto bih zeleo da budem to...
Da li ste kod sebe ili kod nekog drugog primijetili neke od negativnih oblika ponasanja a da su uzrokovani pretjeranim igranjem igrica?
Nervoza,neispavanost,kriza za kompom,cak i zdravstveni problemi [ukocenost,bol u zglobovima](Pa zar je zdravo sedeti i pokretati samo mozak i ruke???)
Ako ste roditelj,prijatelj,poznanik djeteta koje krace ili duze vrijeme igra igrice,navedite neke od negativnih pojava koje ono ispoljava u toku igranja igrica ili u svakodnevnom zivotu?
Nisam roditelj,ali znam par primera

dsutnost,nervoza[jos u ranim periodima zivota].
Da li ste upoznati koje igrice igra vase dijete?
Nemam dece,mladic sam jos

18 god
Da li vas zanima koje su to igrice ili vam to nije vazno?
Bilo bi mi vazno...ali sumnjam da ce neko dete da uzme da igra Resident evil 3,Ili neku tezu horror igru,verujem da ce da uzme nesto mnogo lakse poput Harry Poter serijala
Generalno-da li mislite da li igrice uticu pozitivno,negativno ili uopste ne uticu na psihu i ponasanje djeteta?
Pravilo je da je sve sto je preterano stetno,isto vazi i ovde,Igre sluze za razonodu,a ne kao opsesija.
Nadam se da sam uspeo da pomognem.Srecno u resavanju problema!