tix
Ističe se
- Poruka
- 2.129
Koliko sati dnevno igrate igrice?
0
Koje vrste igrica najcesce igrate(strategije,sportske igre,FPS...)
strategije i avanture su mi ql
Koja vam je omiljena igrica?
syberia
Sta mislite koje su korisne a koje negativne strane igrica?
korisne-zabavne i poucne su
negativne-pa zavisi koliko se igra... gubljenje vremena, asocijalnost, razdrazhljivost... da, i loshe je za ochi i kichmu i sve to
Zasto igrate igrice-koji su razlozi da igrate igrice?
zabava
Da li ste iz neke igrice naucili nesto korisno(sto vam je posluzilo u zivotu)?
da organizujem vojsku, shto me i danas dobro sluzhi
Sta vam se u igricama bilo koje vrste dopada?
uh, pa to mora da bude spoj dobre priche i grafike
Da li ste nekada u stvarnom zivotu oponasali neki lik iz igrice(koji?)?
ne
Da li vam neki lik iz igrice predstavlja uzor? Zasto?
ne
Da li ste kod sebe ili kod nekog drugog primijetili neke od negativnih oblika ponasanja a da su uzrokovani pretjeranim igranjem igrica?
teshko je odvojiti gamera od kompa, neki postanu nasilni
Ako ste roditelj,prijatelj,poznanik djeteta koje krace ili duze vrijeme igra igrice,navedite neke od negativnih pojava koje ono ispoljava u toku igranja igrica ili u svakodnevnom zivotu?
pa loshe je kad se previshe uzhivi, pa onda postane asocijalno, odsutno, gubi vezu sa ljudima i real life-om
Da li ste upoznati koje igrice igra vase dijete?
/
Da li vas zanima koje su to igrice ili vam to nije vazno?
pa necu da mu banjavam u sobu i njushkam po kompu, ali ako vidim da to shto igra loshe utiche na njega...ima da mu zabranim
Generalno-da li mislite da li igrice uticu pozitivno,negativno ili uopste ne uticu na psihu i ponasanje djeteta?
zavisi koja igrica i koje dete, ali ipak vishe pozitivno
0
Koje vrste igrica najcesce igrate(strategije,sportske igre,FPS...)
strategije i avanture su mi ql
Koja vam je omiljena igrica?
syberia
Sta mislite koje su korisne a koje negativne strane igrica?
korisne-zabavne i poucne su
negativne-pa zavisi koliko se igra... gubljenje vremena, asocijalnost, razdrazhljivost... da, i loshe je za ochi i kichmu i sve to
Zasto igrate igrice-koji su razlozi da igrate igrice?
zabava
Da li ste iz neke igrice naucili nesto korisno(sto vam je posluzilo u zivotu)?
da organizujem vojsku, shto me i danas dobro sluzhi
Sta vam se u igricama bilo koje vrste dopada?
uh, pa to mora da bude spoj dobre priche i grafike
Da li ste nekada u stvarnom zivotu oponasali neki lik iz igrice(koji?)?
ne
Da li vam neki lik iz igrice predstavlja uzor? Zasto?
ne
Da li ste kod sebe ili kod nekog drugog primijetili neke od negativnih oblika ponasanja a da su uzrokovani pretjeranim igranjem igrica?
teshko je odvojiti gamera od kompa, neki postanu nasilni

Ako ste roditelj,prijatelj,poznanik djeteta koje krace ili duze vrijeme igra igrice,navedite neke od negativnih pojava koje ono ispoljava u toku igranja igrica ili u svakodnevnom zivotu?
pa loshe je kad se previshe uzhivi, pa onda postane asocijalno, odsutno, gubi vezu sa ljudima i real life-om
Da li ste upoznati koje igrice igra vase dijete?
/
Da li vas zanima koje su to igrice ili vam to nije vazno?
pa necu da mu banjavam u sobu i njushkam po kompu, ali ako vidim da to shto igra loshe utiche na njega...ima da mu zabranim
Generalno-da li mislite da li igrice uticu pozitivno,negativno ili uopste ne uticu na psihu i ponasanje djeteta?
zavisi koja igrica i koje dete, ali ipak vishe pozitivno
Sto me podseti, te male logicke igre mogu pomoci u brzom razmisljanju, boljem zapazanju, sto se kod mene pokazalo na raznim testovima (inteligencije itd...).
...
slobadjaju od stresa...najbolji lijek.Smire vas.Odkad prestadoh redovno da igram FPS temperament mi je grozan-poludim za pet minuta.