Uticaj foruma na naš život u realnosti?

možda ne želite da kažete....al za one hrabre...šta odavde ponesete sa sobom..ili isprobate nešto šta ste pročitalli...ili promjenite mišljenje o suprotnom polu....ili se smijete skoro čitav dan nekim šalama....pa ispričajte...

...evo ja sam isprobavala onu slabu tačku kod muškaraca kod svog momka....i bilo mu čudno da se ja tako ponašam...ja inače što na um to na drum...pa sam mu morala još i objasniti zašto sam ga uznemiravala kad je skoro zaspao......:lol:

Recepte u vezi ishrane isprobam,kolace neke,dobro dodju i saveti o muskom rodu :):)...Umnogome su mi pojasnjeni muskarci,hvala na doprinosu muskom delu Foruma na tome, a i zenskom delu naravno...Neki dan me nasmejala sala jedne Forumasice...Smejala sam se citav dan...Dobro mesto za razbibrigu,a i ponesto za naucitii...
Draga moja,uvek imas sjajne teme....:super:

uclanila sam se da bih odgovorila na jednu poruku vezano za putovanja i zbog diskusija na politici.
a onda sam shvatila da nemam sa kim da....diskutujem.
bilo je prekasno
i onda sad lutam besciljno podforumima nadajuci se da cu naci nesto pametno
a zavrsim uglavnom pisuci i citajuci gomilu besmislica
i poneku zanimljivu misao i informaciju
koje zapamtim :)
ali definitivno ne sa ovog pdf

хвала, хвала

možda ne želite da kažete....al za one hrabre...šta odavde ponesete sa sobom..ili isprobate nešto šta ste pročitalli...ili promjenite mišljenje o suprotnom polu....ili se smijete skoro čitav dan nekim šalama....pa ispričajte...

...evo ja sam isprobavala onu slabu tačku kod muškaraca kod svog momka....i bilo mu čudno da se ja tako ponašam...ja inače što na um to na drum...pa sam mu morala još i objasniti zašto sam ga uznemiravala kad je skoro zaspao......:lol:

Povećanje obima zadnjice i bol u leđima..

uclanila sam se da bih odgovorila na jednu poruku vezano za putovanja i zbog diskusija na politici.
bilo je prekasno

a diranje sisa preko majice to si zaboravila,aa??

ja kad kucam sms poruke ljudima koji nisu sa foruma, iz navike kucam i komande za smajlije.
i onda nekom napišem na kraju poruke : mrgreen: ili : rumenko:
a oni, u fazonu, ebote, šta ti je ovo?
:S
...znači dlakava, ovo je već drugi put od jutros da slične greške pravimo i slično na nešto reagujemo...:zag:
ja sam jednom prilikom kolezi piso sms (pokušaj da sms pročitaš ko reč, iscelo, a ne ko esemes :per:) i ubacijo sam mu "per"...al mi nije odgovorijo...verovatno što zna koka sam budala, pa mi i to uračuno u glupost...

bilo je prekasno

Skoro od reci do reci..
No, uticaj.. recimo, posluzi mi tema za muziku kao podsetnik sta trebam naci od iste..
I preslusam sta drugi postuju u slucaju da mi je nepoznat bend..

E i da..
Film, tamo nadjem poneki dobar film koji nisam do sad odgledao :)..
I o meni se tracari, sto mi je neizmerno zanimljivo :mrgreen:..

eto viš...sad bi ja trebo da odradim jednu stvar u kuću...i umesto da odradim odma, ja ću odradim kasnije...:rumenko:
...misim...nije sad da taj poso zahteva da bude odrađen odma, može i kasnije...al što bi ostavljo za kasnije...
...hm...što...pa zbog foruma...:dash:

:lol:

upravo se i meni to desava......izasla mi masina za susenje vesa....a tek da se spremim za put......a ono osmajlicima je ziva istina..i meni takve salju....:lol:

forgot-your-name-1.gif

Back