Uticaj diskusije na forumu na promenu vere

manem78

Domaćin
Banovan
Poruka
3.870
Delim religije na iskrene i lazne. Te lazne su ustvari izmisljene sekte koje su organizovane da se sto vise novca zaradi, ali nije to poenta.
Covek koji je pravi vernik, on voli svoju veru i nece je menjati, zasto bi? Nasao je sebe u njoj...
Dobro. Znači u redu je menjati vere dok se ne pronađeš u nekoj.
Sad ovo oko lažnih i iskrenih je naravno diskutabilno.

kojekude2022

Domaćin
Poruka
3.694
Ja nisam srbin. Miksan sam. I meni je ok da ti poštuješ tu tradiciju, ali mi je ok i da neki srbin ne poštuje.
Србин (уопште припадник неког народа) се пише великим словом, био чистокрва или мешан :mrgreen: .
То бар није тешко променити применити.

coco bill

Poznat
Poruka
9.660
Evo i ja da postavim jednu temu. :)
Koliko članova ovog foruma je promenilo veru na osnovu diskusije na ovom pdf-u? Ateista postao hrisćanin ili obratno, prešli u Islam, Budizam...? Ili bar promenilo mišljenje o nekoj veri?
Ja sam pokušao nekoliko ekstremno nepismenih vernika da opismenim, ali nisam uspeo.
Nije mi jasno, nauče Bibliju napamet, a ne mogu nekoliko gramatičkih pravila. :bum:

aeternum

Elita
Poruka
16.253
Delim religije na iskrene i lazne. Te lazne su ustvari izmisljene sekte koje su organizovane da se sto vise novca zaradi, ali nije to poenta.
Covek koji je pravi vernik, on voli svoju veru i nece je menjati, zasto bi? Nasao je sebe u njoj...
Crkve hriscanstva zaradjuju na racun svojih vernika i imaju bogatstva
same crkve su jako skupe gradjevine u zlatu itd

DedaStojan

Iskusan
Poruka
5.425
kako misliš objekte obožavanja? Pa ne obožavate valjda objekat kao zgradu?
Zar ne vidis da je to trol,meta je pravoslavna crkva preko JS ucenja koje uzima s njihova weba.
Podsmijava vam se godinama.
To radi i u HR.
Lisena bilo kakvog razumjevanja slozene tematike,imuna na bilo kakvu kritiku a odbrana joj je primitivni mem kako o sebi govoris ili da projiciras.

ИПХ ЗИЛОТ

Veoma poznat
Poruka
12.240
e da vidim da mona postane zilot pa da kazem - sve sam video :rotf:
Гвириш по пе-пеу гвириш стара лисицо...:)

Иначе о теми, могуће је да верници промене само јурисдикцију унутар своје вере, али у другу религију да пређу - није се десило, тако да ће таб залуд сетан гледати да бу умро као свевидећи

manem78

Domaćin
Banovan
Poruka
3.870
Гвириш по пе-пеу гвириш стара лисицо...:)

Иначе о теми, могуће је да верници промене само јурисдикцију унутар своје вере, али у другу религију да пређу - није се десило, тако да ће таб залуд сетан гледати да бу умро као свевидећи
Ovde na forumu ili uopšte? :think: