Uticaj astrologije na izbor

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
234.263
Neka bude partnera na pr..toliko tema o najboljim i najgorim znakovima u ovome/onome..razna iskustva i saznanja..pa sad koliko zaista na vas utice saznanje o nekom znaku pri upoznavanju i odabiru partnera da li cete se upustiti u nesto ili ne?ne verujem da nekim dajete prednost..i da odbijate po saznanju u kom je znaku rodjen..sta kad bi vas slagao?:lol:

Nikada se horoskopskim znacima nisam vodila niti cu ikada u zivotu,niti to utice na mene....za mene to nema nikakvu znacajnost,ko hoce time da se vodi neka se vodi ja sigurno znam da necu....

Han citala sam par puta i to onako bzvz i nishta od toga vala nije tacno tako da u to ne verujem uopshte...

Nashlo i moje dupe prognozera pa se ne hvalim:lol::mrgreen:

Ma sve je to ok al ja necu po jednom znaku da formiram svoju licnost,bash me briga shta pishe....a kazem ti koliko sam videla mnogo toga je pogreshno jednostavno ne pronalazim sebe u tome i onda naravno da necu da uradim to shto pishe vec cu sama svoju licnost da formiram kako ja mislim da treba....

Ma sve je to ok al ja necu po jednom znaku da formiram svoju licnost,bash me briga shta pishe....a kazem ti koliko sam videla mnogo toga je pogreshno jednostavno ne pronalazim sebe u tome i onda naravno da necu da uradim to shto pishe vec cu sama svoju licnost da formiram kako ja mislim da treba....

Зато су ти хороскопи и текстови прављени тако да можеш претежно фине ствари о свом знаку да прочиташ. Све је некако позитивно. У томе је замка. :cool:

А и лако је да друге разделиш по хороскопским стереотипима.

Znaci po tvome ja sada trebam da uzmem i da procitam fakticki sve o mom znaku i time da se vodim jer tu ima pozitivnih stvari.....a kad nebih procitala onda bi sve bilo negativno :roll: ne znam jednostavno zaista me to nikada nije zanimalo....jer mislim da ajde kazi procitala sam neshto uvezi mog znaka i sad ja pocnem tako da se ponasham,da zivim itd....mislim da to i nije neko reshenje...jer onda imam osecaj da bih postala opsednuta time.

desilo se vise x da neobavezno procitam o nekom znaku nesto i da je u vecini slucajeva tacno kako se ponasa..mnogo poklapanja kad je nesto u vezi mene bilo bas u odredjenom periodu..licno se ne vodim zvezdama niti odustajem..ali kad citam sta ljudi pisu da mrze neke znakove zbog predjasnjih iskustava i beze od njih zapitah se da li ih treba slagati i da li bi onda uspelo mozda:lol:

Poslednja izmena:
Neka bude partnera na pr..toliko tema o najboljim i najgorim znakovima u ovome/onome..razna iskustva i saznanja..pa sad koliko zaista na vas utice saznanje o nekom znaku pri upoznavanju i odabiru partnera da li cete se upustiti u nesto ili ne?ne verujem da nekim dajete prednost..i da odbijate po saznanju u kom je znaku rodjen..sta kad bi vas slagao?:lol:

Ne vodim se ali volim kad je u pitanju vaga ili vodolija :lol:
Desilo mi se previše puta da ,pogotovo Vage, nanjušim na kilometar, čim otvore usta. Možda imam neke pozitivne predrasude ali to je više šala. Tipa kad se smuvam s nekim ko je vaga mogu da se zezam na račun toga da si mi suđene vage ali kažem...to je šala...s možda malo istine:lol:
Postoje znaci sa kojima lakše kliknem( ili pak da uđem u sukob), prosto mi se to previše puta desilo da bih zanemarila..
Takođe, gledajući statistiku, primetila sam da postoje određeni paterni u kartama mojih bivših - uvek su u Mesec/ Venera pozicijama u igri bili Vodolija/ Blizanac a za Veneru Devica/Škorpija.I još tako neke podudarnosti.
No horoskopski znak nije presudan.
Recimo nisam sklona Škorpijama ano šta ako on nije tipična škorpija?
Ljude ipak biram na osnovu karakteristika koje doživim u ličnoj komunikaciji a astrologija je tu zabavni dodatak.
Mada uvek volim da pogledam natalnu, zabavno mi je da istražujem:D

Postoji , za neupućene, grana astrologije koja se zove sinastrija i onaj ko je to proučio, dobro zna zašto se sa nekim slaže ili se ne slaže. Nije važno ko je u kom znaku rođen, važno je kako se upoređuju natalne karte tih osoba. Horoskopi ne služe da stvaraju predrasude, već da ukažu, između ostalog, na povoljne i nepovoljne faze u životu pojedinca. Uče te da ne udaraš glavom u zid.

Pa ja otvorim uporednu za svaku osobu koju upoznam da vidim sa kim posla, ako bih duzi kontakt, da znam sta da ocekujem. Nije to ono o cemu pricate koji znak sa kojim, to je bas nepouzdano, ovo je detaljno. I prilicno pogadjam u predvidjanjima razvoja odnosa, samo problem je veliki, ako sam dosal do pogresne mape, onda sam zbunjena, i onda imam neki osecaj i ne odlucujem bas po astrologiji koja mi se do sada pokazal da ne promasuje.

Baš sam pre neki dan vodila raspravu oko ovoga :D

Nije da sudim ljudima po znaku, ili se (ne)upuštam u vezu ako nije odgovarajući znak..

Ali tri puta sam bila baš zaljubljena i to su sva tri muškarca bili lavovi ;)

Još ovog trećeg kad sam upoznala, rekla da bolje da se čuva jer ću se zaljubiti u njega :zcepanje:
Što na kraju i jeste bio slučaj :)

A da ne pričam o vezama posle, u kojima nisam bila koliko zaljubljena da se zadesilo da su opet lavovi :confused:

Nije da sudim ljudima po znaku, ili se (ne)upuštam u vezu ako nije odgovarajući znak..

Još ovog trećeg kad sam upoznala, rekla da bolje da se čuva jer ću se zaljubiti u njega :zcepanje:

A da ne pričam o vezama posle, u kojima nisam bila koliko zaljubljena da se zadesilo da su opet lavovi :confused:

oo, no, no, no..!!

..i tell you never! ..don't wake a lion!

:mrgreen::lol:

i meni horoskop vise zayebancija nego bilo sta drugo al isto tako bilo i sa mnom...tri najduze i najozbiljnije veze koje sam imala - skorpije :sad2: i svi koji su nesto pokusavali oko mene u poslednje vreme - novembarske skorpije :sad2: . sadasnji decko, kad smo se upoznali nije mi verovao da sam starija od njega i kad sam mu rekla kad sam rodjena, kaze on i meni...rodjen u novembru :sad2: reko ou nou, zar opet....kad ono, zaobisla ga skorpija za jedan dan, strelac :lol:

i meni horoskop vise zayebancija nego bilo sta drugo al isto tako bilo i sa mnom...tri najduze i najozbiljnije veze koje sam imala - skorpije :sad2: i svi koji su nesto pokusavali oko mene u poslednje vreme - novembarske skorpije :sad2: . sadasnji decko, kad smo se upoznali nije mi verovao da sam starija od njega i kad sam mu rekla kad sam rodjena, kaze on i meni...rodjen u novembru :sad2: reko ou nou, zar opet....kad ono, zaobisla ga skorpija za jedan dan, strelac :lol:

:rotf:

- - - - - - - - - -

evo ja danas dao podatke uporednog da mi devojka pogleda ovih dana i ona nesto odmah po brojevima rece da ne ide

sta bre ne ide?
kako bre ne ide?
jel ne moze da udje ili sta?

Ja licno odmah bacim pogled na njegovu kartu. Ima nekih stvari koje ne mogu da omanu. Recimo, da sad upoznam nekoga ciji je Saturn na mojoj Veneri, pa to nema nikakve sanse!! I to 100 % Govorim o ociglednim stvarima. Ima situacija kada je tesko ocijeniti i prave su mi zagonetke ljudi koji provedose cijeli zivot zajedno, a nemaju nikakvih dodirnih tacaka u natalnoj karti, ali bas nista.... Voljela bih da mi to neko razjasni:think:

Primera radi

Sinastrija dveju osoba pokazuje puno trigona i odnos Neptun-Venera, ljubav cveta. Ukoliko su im 8me kuce u Jarcu zajedno ce graditi svoj odnos koji ce se godinama usavrsavati.
Sedma kuca u Strelcu, primera radi, dovodi osobe iz drugih gradova/drzava itd.

Back