djole_prolece
Početnik
- Poruka
- 7
Pitanje za forumasice: koje utesne reci ili postupci vam najvise prijaju od partnera kad imate neki problem ili kad vas nesto muci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djole_prolece:Pitanje za forumasice: koje utesne reci ili postupci vam najvise prijaju od partnera kad imate neki problem ili kad vas nesto muci?
prija mi samo njegovo interesovanje... znachi, ako se zanima za moj problem vec mi je dovoljno, a jos ako se i nervira kao ja, savrseno hehe...djole_prolece:Pitanje za forumasice: koje utesne reci ili postupci vam najvise prijaju od partnera kad imate neki problem ili kad vas nesto muci?
Tuzni_patak:"Ti si moja prasica"
Tuzni_patak:"Ti si moja prasica"
hehe...HELENA33:prija mi samo njegovo interesovanje... znachi, ako se zanima za moj problem vec mi je dovoljno, a jos ako se i nervira kao ja, savrseno hehe...
djole_prolece:Pitanje za forumasice: koje utesne reci ili postupci vam najvise prijaju od partnera kad imate neki problem ili kad vas nesto muci?
zelenooka:Uh prija mi da me ostavi na miru i da me ne gnjavi glupim pitanjima. :|
takodjezelenooka:Uh prija mi da me ostavi na miru i da me ne gnjavi glupim pitanjima. :|
bice sve u redu, skini gacice hehe.. nemam pojma..titranje je ok, uglavnom..djole_prolece:Pitanje za forumasice: koje utesne reci ili postupci vam najvise prijaju od partnera kad imate neki problem ili kad vas nesto muci?