Uterivanje patriotizma drugosrbijašicama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
1 Donkihotova poruka na forumu me je inspirisala da otvorim ovu temu. Dakle on je nešto malo pisao o tome a ja bi sad potanko da objasnim proceduru uterivanja patriotizma drugosrbijašicama: :mrgreen: Dakle, znamo svi da su drugosrbijašice (kao uostalom i svi drugosrbijaši) nečasne, nemoralne, licemerne itd. i da je jedini lek da se opamete da im se utera patriotizam i rodoljublje. :lol: Kako se to radi ?

Moraš prvo da je dovedeš kući a pošto su drugosrbijašice glupe pozoveš ih da slušate ploče na gramofonu, tj. najnoviju ploču "Lepa Brena & slatki greh". Pošto drugosrbijašice još nisu čule za CD i fleške, rado prihvaĆaju tvoj poziv. Kad ti dođe u kuću kažeš joj da ti se gramofon ničim izazvan pokvario. Sedneš do nje i kreneš u napad. Ljubljenje, 'vatanje i predigru skratiš na 2 minuta i odma joj skidaš gaće. :hahaha: Raširiš joj noge i razdvojiš je na levicu i desnicu ali više pažnje posvetiš desnoj nozi pošto joj je desnica zapuštena jer su drugosrbijašice uglavnom levičari i komunjare. Počneš da joj uteruješ patriotizam uz neku prigodnu patriotsku pesmu i procedura uterivanja traje sve dok ne dođe do izlivanja mržnje iz nje i ljubavi iz tebe. Izlivanje mržnje se obično radi iz njenog partijskog organa unutrašnjih poslova između levice i desnice i to je izlivanje mržnje prema DS-u, SPS-u, G17 i LDP. Izlivanje ljubavi se odnosi na izlivanje iz muškog organa reda i to je ljubav prema srpskom narodu, otadžbini i domovini. Tek kad dođe do ova 2 izlivanja, smatra se da je operacija uterivanja patriotizma drugosrbijašicama potpuno uspela. Ovu operaciju ponavljati s vremena na vreme da drugosrbijašice ne bi zaboravile na patriotizam, rodoljublje, poštenje, čast i moral. U suštini, što je patriotizam veći, to su drugosrbijašice zadovoljnije. :hahaha:

Uterivanje patriotizma drugosrbijašicama se nikada ne radi kada drugosrbijašica ima tzv. "periodično crveno izlivanje mržnje i besa" iz organa unutrašnjih poslova. Ovo izlivanje ima crvenu boju zato što su drugosrbijašice nekad bile zadojene ljubavlju prema CK KPJ i LDP a u zadnje vreme su zadojene ljubavlju prema SPS-u koja je takođe crvene boje. Ova komunjarska tekućina i pored kontinuiranog uterivanja patriotizma izbija s vremena na vreme i ona je apsolutna kontraindikacija za uterivanje patriotizma zato što komunjarske boje nemaju nikakve veze sa patriotizmom i nacionalizmom. Dakle, kada počne izlivanje ove tekućine potrebno je sačekati da prođe neko vreme kako bi nastavili operaciju uterivanja patriotizma drugosrbijašicama. :hahaha:
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top