volim guze
Početnik
- Poruka
- 6
Da li je normalno sto ja jako volim devojke i zene u jako tesnim pantalonama, i ako ima neko ovakvu strast neka mi pise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa voli covek zensku guzu... sta tu ima lose...chokolada:Yebote kakav si ti bolesnik! :shock:![]()
volim guze:Da li je normalno sto ja jako volim devojke i zene u jako tesnim pantalonama, i ako ima neko ovakvu strast neka mi pise?
volim guze:Da li je normalno sto ja jako volim devojke i zene u jako tesnim pantalonama, i ako ima neko ovakvu strast neka mi pise?
A izvini, da li mozes da objasnish zasto je bolesnik?chokolada:Yebote kakav si ti bolesnik! :shock:![]()
Nisam ozbiljno mislila! Tema mi je glupa zato sto 99 % muskaraca vole da vide i pipnu utegnuto dupence!Agent Orange:A izvini, da li mozes da objasnish zasto je bolesnik?chokolada:Yebote kakav si ti bolesnik! :shock:![]()
STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA
e...bash to niko ovde nece da shvati...chokolada:Nisam ozbiljno mislila! Tema mi je glupa zato sto 99 % muskaraca vole da vide i pipnu utegnuto dupence!Agent Orange:A izvini, da li mozes da objasnish zasto je bolesnik?chokolada:Yebote kakav si ti bolesnik! :shock:![]()
STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA![]()
Stvarno ne vidim svrhu teme zato sam i napisala onaj komentar. Mislila sam da ce ljudi shvatiti da je komentar sprdnja, ali ocigledno da nisam bila u pravu!![]()
Yebi ga ali ja ne znam da pravim dimne signale!goodday:ili neke zastavice...neka vatra...dimni signali...neshto..bilo shta :?
ebi ga...stvarno si neobazriva
pa krajnje je vreme da naucis??chokolada:Yebi ga ali ja ne znam da pravim dimne signale!goodday:ili neke zastavice...neka vatra...dimni signali...neshto..bilo shta :?
ebi ga...stvarno si neobazriva![]()
Izgleda!vecavestica:pa krajnje je vreme da naucis??![]()
pa ti jos ne spavas?chokolada:Izgleda!vecavestica:pa krajnje je vreme da naucis??![]()
![]()
Znas li ti, hoces da me ucis?![]()
Ma kome se spava veceras?!vecavestica:pa ti jos ne spavas?
neznam ,lepa.
niko mi to nikada nije trazio.
ali ako treba naucicemo.
sve za dobrobit covecanstva.![]()
ti bas umes da organizujes?chokolada:Ma kome se spava veceras?!vecavestica:pa ti jos ne spavas?
neznam ,lepa.
ali ako treba naucicemo.
![]()
Ako neko zna da salje dimne signale, neka se odmah javi, da bi naucio vecu i mene. Placamo poljupcima!![]()
![]()
Pa ponekad, kad su poljupci u pitanju!vecavestica:ti bas umes da organizujes?
a i voljna si da ucis?
ja odoh da spavam.chokolada:Pa ponekad, kad su poljupci u pitanju!vecavestica:ti bas umes da organizujes?
a i voljna si da ucis?![]()
![]()
Ma voljna sam kako nisam, pomocu dimnih signala svi ce razumeti sta sam htela da kazem!![]()
Laku noc veco! :wink:vecavestica:ja odoh da spavam.
ti sve organizuj pa mi javi.
cokolesnik laku noc i lepo spavaj
DJ_MaRe:pa voli covek zensku guzu... sta tu ima lose...chokolada:Yebote kakav si ti bolesnik! :shock:![]()
![]()
eto vidis... svi vole guze... zasto da zamerimo ljudima na tome 8)kučka:DJ_MaRe:pa voli covek zensku guzu... sta tu ima lose...chokolada:Yebote kakav si ti bolesnik! :shock:![]()
![]()
Zašto samo ženskaPa i muška, lepa , cvrsta , može biti stimulativna
![]()
DJ_MaRe:eto vidis... svi vole guze... zasto da zamerimo ljudima na tome 8)kučka:DJ_MaRe:pa voli covek zensku guzu... sta tu ima lose...chokolada:Yebote kakav si ti bolesnik! :shock:![]()
![]()
Zašto samo ženskaPa i muška, lepa , cvrsta , može biti stimulativna
![]()
vecavestica:ti bas umes da organizujes?chokolada:Ma kome se spava veceras?!vecavestica:pa ti jos ne spavas?
neznam ,lepa.
ali ako treba naucicemo.
![]()
Ako neko zna da salje dimne signale, neka se odmah javi, da bi naucio vecu i mene. Placamo poljupcima!![]()
![]()
a i voljna si da ucis?
ma znamo mi za dim ali sta koji oblacic znaci???JOVANA77:vecavestica:ti bas umes da organizujes?chokolada:Ma kome se spava veceras?!vecavestica:pa ti jos ne spavas?
neznam ,lepa.
ali ako treba naucicemo.
![]()
![]()
a i voljna si da ucis?
ja znam!![]()
zapali tri cigare odjednom...i onda pushi :? ....al sve to moras brzo....i eto ti dima koliko volis:wink: