Utakmica

u tom slucaju treba odraditi sledeće:

• pravim se da sam boles'an...

glasova: 1 20,0%
  • zamolim je lepo da ne idemo i objasnim joj da mi se gleda utakmica...

glasova: 0 0,0%
  • pravim se boles'an...

• pitam je da idemo sutra...

• pravim se boles'an...

• kažem da ću joj kupiti neki lep poklon samo ako me pusti da gledam utakmicu...

• počnem sa nežnostima sve dok ne bude prekasno da se ode u pozorište...

• spojim obrve i ljutito se okrenem i kažem: Šta sam ja tebi rek'o? Jel’ vidis da ide utakmica?

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .

jelen.co

Veoma poznat
Poruka
13.511
Šta raditi ako vaša lepsa polovina želi da idete u pozorište, ili tako nesto, a vama se ostaje kod kuće da gledate utakmicu?

Obrnuto za žene:
Kako ga naterati u pozorište?

FK Busije su zivot, ostalo su sitnice. :malav: Nisam kompetentan, ja sam zbog pozorisne sezone jednom dobio pedalu. To mi je ujedno i najdrazi izgovor pri raskidima, pokazala je da me time ceni, da sam krem, mislim kikovale su me i prostije, ono kao Dacho renoviram stan, necemo se vise vidjati, i tako... :aha:

Он гледа своје, ја своје. Нити смо везани цревима да морамо заједно, нити је сваком понаособ потребно уопште друштво за тако нешто а опет обоје имамо друштво за своје активности.
Он воли позориште, ја не волим утакмице, али могу и да одем ако му баш значи. Имам телефон :mrgreen:

posle razvoda svaki put sam pravio usmeni ugovor

-svako radi šta oće i kad oće, šta neće to ne radi
-ako se nekad trevi da oćemo isto onda ekstrica

Тако и треба да буде. Веза треба да је питка а не усиљена. Али ако нешто неком баш значи, шта сад, није морање, желиш да удовољиш :)

Изеш однос где се снебиваш, спутаваш... Или силиш, тераш. Коме то треба? И ником није лепо. Ни оном ко се пати ни оном због кога се пати. Може же само да поквари.

Начнем 'ладно Зајечарско, насечем свеже домаће мезе и изнесем кесу Хот чипса. Уз то најквалитетније шутање балуна на Свету. Које живо биће би томе одолело?

Svako radi sta oce
Ja tv ne gledam a sport me zanima donekle a u pozorište ne idem još odavno
U bioskop idemo kad ko sta želi
Meni ako se ne ide ni na kafu ja ne odem
Imamo dva televizora u kući a drugi se ne koristi uopšte jer ga ćerka i ja ne gledamo
Kod nas vlada sloboda koliko je to moguće u bračnim okvirima
Nismo sijamski blizanci i svako može da ima svoje zanimacije i šta voli

Ja sam spreman da pregovaram. Ako njoj to nešto znači ili mi da neke podsticaje da idem sa njom ili šta god, ne moram da gledam utakmicu.... osim kada igra Liverpul. Tada nema pregovora, nema kompromisa, nema demokratije... samo apsolutizam. Gledam Liverpul i doviđenja.

Ša bre da radi ša želi, pa nije mi to devojčica iz osnovne škole, da igra lastiš dok ja igram foodbal....ne može...ima da radi ša ja otju....a ja tju da radim ša ja otju...a one ne sme da odstupa od mojih pravila....ne dolazi u o.

- - - - - - - - - -

xaxa...msm da bih se smorio sa takvom za 5 min....

Tu privilegiju da uvek rade ono što žele imaju jedino solo face, oni koji nisu opterećeni obavezama koje proističu iz zajedničkog života, familijarni likovi i u slobodno vreme igraju onako kako partner svira, nešto slično spomenu Čičak, taj čičkojarhat je uglavnom na snazi. :)

Back