UTAKMICA CRVENA ZVEZDA - PARI SEN ZERMEN - PROGNOZA

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.829
Priblizava se odigravanje vazne utakmice,izmedju Crvene Zvezde i Pari Sen Zermena,u Sredu 12 Decembra. Koliko se moze
razumeti,Zvezdu moze uvesti u dalje takmicenje,samo pobeda,nad "Svecima".Ja sam proucio,sve mogucnosti,sve prednosti
koje poseduje i jedan i drugi tim,te na osnovu zrelog razmisljanja,doneo sam svoje misljenje,o buducem rezultatu pretstojece
utakmice.Dakle,moja prognoza glasi:5 : 1 za "Svece". Moram da naglasim,da su moje prognoze,za sve ranije odigrane utakmice
bile poptpuno ostvarene.

Ako neko koristi Ace Stream Media plejer (namunjeni VLC), ovo su tri linka za gledanje preko njega...

060e964a8baa2754f8fe128953c61f3b4e6055e8

0eb9f7576988fcf73d5cca79ab278ef577e2fe80

b88f1dd18429827a14b6ed9e97f82f2560dd3e61

Počeo je prenos... prvi strim dobro radi, ne secka, ruski komentator.

Kasni možda 15-20 sekundi.

Poslednja izmena:
Bas tako,imam utisak da nisu igrali (PSG) punom snagom,iz postovanja prema protivniku (sto nisu pokazali kad se igralo u Parizu).Generalno,moze malo da se poradi (MNOGO) na Zvezdinoj odbrani,onaj kapiten je veci deo utakmice slegao ramenima,i mahao rukama....Mbappe je ozbiljan kandidat za vanzemaljca,kako igra.
Jos smo mi imali srece sto nam je Skotlandjanin sudio,bio je na visini zadatka,ali je dozvoljavao grublju igru.Da je svirao svaki prekrsaj,ne bi mi presli polovinu cini mi se...
U svakom slucaju,nisam previse nezadovoljan,kako smo mogli dobro smo i prosli,sad pamet u glavu i da bar neko nesto iz ovoga nauci.
LS,vidimo se i sledece godine!!

to je to, ovi su puno bolji i olako su dali cetiri komada a mogli su jos koji...

Kako kad su sudeći po medijima strepeli za pobedu:

DuKybKdW4AIcd28.jpg

Back