Усвојена срамна резолуција о Сребреници; У збиру више гласова против и уздржаних него "за"

Da li je Srbija učesnik rata u BiH i u genocidu u Srebrenici?

• Da.

glasova: 4 33,3%
  • Ne.

glasova: 8 66,7%

• Ukupno glasova
    12
Do malopre sam pratio prenos iz UN, i ovo sam shvatio:
Rezolucija nije presuda o tome da li je u Srebrenici bilo genocida ili ne, već ona to uzima kao činjenicu presuđenu na više međunarodnih sudova.

Pa o čemu se radi u rezoluciji ?

To se vidi već po njenom naslovu, radi se o Odluci (rezoluciji) da se neki dan u julu obeležava kao podsetnik na masakr iz 1995.

Čemu taj praznik ?

On bi trebalo da kljuca buduća pokoljenja i tera ih u nova srajna i klanja.

Ja sam bio protiv cepanja Bih, ali ako većina sveta ovom rezolucijom to predlaže ... ok !

To jeste bio ratni zlocin i svi koji su ucestvovali su osudjeni na dozivotne robije.
Ovo je samo bacanje koske istih onih dzukela koje su dovele do rata i sada bi opet novi konflikt.
Ovo je totalno nebitna rezolucija i 111/193 zemlje su pokazale da ih to ne zanima.

Raja na lokalu treba da cuva mir i da ne dozvoli da ih opet kao majmune posalju u pogibiju za tudje interese kao sto to gledamo u Ukrajini.

☮️
Zar nije većina od 68 suzdržanih za govornicom UN-a napomenula kako priznaju genocid u Srebrenici? :kafa:

Ovi nasi u R.Srpskoj da vode racuna sta rade! Umeju da zasheru,kao ovo u Srebrenici ,pa posle bude ,SPASAVAJ SRBIJO.Nije ovo prvi put . Drugo zasto se iseljavaju u Srbiju,ko ce tamo da zivi? Silni radikali ,nacionalisti puna im usta Srpske ,puskom da ih vratis tamo,ne bi hteli.

Masovne grobnice tamo gdje su Srbi "čistili" govore ipak nešto drugo. Od skoro pola milijuna nesrba ostalo danas oko 30 000.
Lupas gluposti; pogotovu kad ti je drzavi presudjeno za UZP za rat u BiH.
Bolje ti je da se ne javljas, jer ni vama u tom gradjanskom ratu nisu ciste ruke.
Zao mi je svih civila koji su izgubili zivote za strane interese i dzepove svih lokalnih politicara.
Spirali zla treba preseci i posvetiti se miru i prosperitetu medju tim narodom koji svakim danom sve vise nestaje kroz iseljavanje i izumiranje; opet zarad tudjih interesa.
☮️

Sloga biće poraz vragu: Ministri ogrnuti zastavama gledali prenos​

Pogledajte prilog 1552528

Dobili 5:0, AV dao het trik i asistrirao za dva gola. Sprema se docek pred skupstinom.

images

Zar nije većina od 68 suzdržanih za govornicom UN-a napomenula kako priznaju genocid u Srebrenici? :kafa:
Vidi; oni mogu da uvedu definiciju lokalnog genocida na nivou stanbene zgrade i to je ok. To je ekipa u cijim zemljama se zastupa agenda gde se vise ne zna ko je musko a ko zensko; tako da me nista ne cudi.
Ti pij kavicu i klimaj glavom da je tako i sve u redu.

Lupas gluposti; pogotovu kad ti je drzavi presudjeno za UZP za rat u BiH.
Bolje ti je da se ne javljas, jer ni vama u tom gradjanskom ratu nisu ciste ruke.
Zao mi je svih civila koji su izgubili zivote za strane interese i dzepove svih lokalnih politicara.
Spirali zla treba preseci i posvetiti se miru i prosperitetu medju tim narodom koji svakim danom sve vise nestaje kroz iseljavanje i izumiranje; opet zarad tudjih interesa.
☮️
Boli me ona stvar za UZP kojeg su trazili muslimani, a molili da HV uđe u BiH.
Pamti pa vrati.

Vrhunac licemerja je to sto mi pricamo kako su drugi glasali iz interesa, a protiv rezolucije su bili Madjarska, jer saradjujemo sa njihovim rezimom, Kina, jer smo im predali rude, Rusija, jer smo im predali naftnuidustriju i zbog drugih ustupaka, Emirati, jer smo im dali vojvodjansku zemlju i izgradnju Beograda na vodi i naravno jos par malih zemlja sa potkupljivim glasovima za sitne pare....
a od ovih 84 glasa , 80 su, ne potkupljeni, vec pod pretnjom naterani da glasaju.Samo su AMERIKA, IZRAEL, ENGLESKA I CRNA GORA glasale po svojoj volji.

Ali svuda su ih nahuskali da se ubijaju kao zecevi....
Nema negde da je bilo cisto osim zbog okolnosti...
Kako je bio napisao jedan od istrazivača zlocina u exYu, da su Hrvati bili kao Srbi, bilo bi stotine tisuća mrtvih.

U zbiru je 84 više od 19. Tako kaže matematika. A suzdržani su suzdržani, zato se tako i zovu.
84 од 193 није баш висок проценат. Тако каже математика.
Него мени је овде интересантно да су медији у Србији писали пре гласања да ће бити успех Србије ако буде мање од 90 земаља гласало за резолуцију? Па јесмо ли сад успели?

Boli me ona stvar za UZP kojeg su trazili muslimani, a molili da HV uđe u BiH.
Pamti pa vrati.
Nebi ja nista vracao tu, jer je to spirala zla koju hrane strani zlotvori da se isti narod u razlicitim dresovima navijackih skupina medjusobno tamani za njihove interese.
To je narod koji prica istim maternjim jezikom i iste genetike; ali ocigledno zaveden i podeljen zbog manjka pameti.
Zato kazem, daj Boze pameti i mira svim tim ljudima.

Nebi ja nista vracao tu, jer je to spirala zla koju hrane strani zlotvori da se isti narod u razlicitim dresovima navijackih skupina medjusobno tamani za njihove interese.
To je narod koji prica istim maternjim jezikom i iste genetike; ali ocigledno zaveden i podeljen zbog manjka pameti.
Zato kazem, daj Boze pameti i mira svim tim ljudima.
Znas ono svako misli da ima tacno onoliko pameti koliko mu treba....
To je jedina stvar koju ljudi ne bi menjali.....
I otud uz ovu tvoju blagoslovku slede i ratovi...

Back