Usvojena sramna rezolucija Evropskog parlamenta o Srbiji

Inače Brnaba veli da će dati ostavku ako neko dodje i traži medjunarodnu istragu u vezi izbora.

Navodno to mogu oni sami da istraže.


Ne znam što ih strah.

Ako su na sva vrata govorili da su izbori čisti kao suza iz vladajuće koalicije, šta je problem da se to proveri?


Pitanje za sve.

А сад “Мићо” мало у затвор да идеш..
 
Vidiš li ti šta ti izgovaraš? Znači opozicija je ta koja od njega broji pare, a ovaj što sedi svako malo sa njim, kliberi se, dočekuje ga, grli i slično on je tu zato što mora?

U šta vi verujete, pobogu... On je vas ubedio da je svako njegovo sranje dobro i čak i kad nije dobro on to radi zbog Srbije, a inače ne bi...

Земља јесте равна плоча! *еб’о те онај што т’ другојачије рек’о.
 
Kako se to tačno ispoljava patriotizam kod Vučića? Time šta nema dana radnog staža van politike, time šta je u državnom budžetu pridoneo sa tačno 0 dinara? Ništa taj u životu nije uradio osim prodavo maglu naivčinama ko što si ti za masne pare.
Ono šta ovo drugo ponavljanje istorije, nakon Slobe, čini još luđom farsom jeste fakt da najnepokretnije nekretnine u političkoj istoriji Srbije, Vukler i Vulin, sve osnivaju nekakve "pokrete" mada se sami nebi pokrenuli dok pod njima vatru ne zapališ.
Na početku je delovalo urnebesno, ali kako vreme prolazi komedija se polako pretvara u prilično kiselu farsu.

Ацо&Ацо мрдају гузе!
 
Реци ми от када су ти бриселски душмани пријатељи?

Европа ти пријатељ искрени јел...

Па ево та ЕУ ти поставила сада и јавно члан 35 , улазак у еу спрчију могућ само ако признаш Косово...а као нијеси знао да је то главни разлог игранке звана улазак србије у еу...

европа увјела санкције нашем највећем пријатељу русији и све ради по налогу уса да се русија уништи...

европа ти сад одједном жли добро, ти немци поготово који се највише залажу за то независно косово у европи, французи ?

да одхебемо ми и те немце европљане а и власт нашу скупа ?

јер ако нам већ власт не ваља нашли смо ко ће да нам помогне у пм...

Увек су били љубоморни на нашу лепоту, снагу и доброту.
 
Da, i taj stan šta je fasovao od države ga čini još većim patriotom, naravno. On je to zaslužio krvavim radom na odbrani svih svetih srpskih zemalja, toliko uspešnim da tamo gde je on branio Srbe Srbi su postali ugrožena vrsta.
Bitanga i ološ, nema preciznijih izraza koji ga opisuju.

Тешке рећи, тешке рећи..
 
B92: Usvojena sramna rezolucija Evropskog parlamenta o Srbiji http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2024&mm=02&dd=08&nav_category=78&nav_id=2478348


A pre toga vest da je opozicija pukla i da niko ne sluša izlaganje.


Kada ono, 450 za rezoluciju, 50 protiv.


Izbori su neregularni.


Hajde sada sns botovi, udrite kako je ovo napad na Srbiju.
Slažem se da je rezolucija sramna, ali za Srbiju. Demokratskoj državi se ne bi moglo dogoditi da se tako osramoti u međunarodnim odnosima.
 
Slažem se da je rezolucija sramna, ali za Srbiju. Demokratskoj državi se ne bi moglo dogoditi da se tako osramoti u međunarodnim odnosima.
Европа и Америка то Циганисање Србије подржавају финансијски и политички прећутно већ преко 10 година, тачније дипломатски пацови у ЕУ и Америци који русјаче и праве дилове са мафијом...
 
ne sumnjam u njegov patriotizam
Samo mi je odvratan i gadljiv način kako to prezentuje i kakav je šljam i polusvet okupio oko sebe . 90 % su ti interezžije iz lične koristi , polovina dosa preletača dobri svakoj vlasti za pare
Odvratno kad on nazive žute lopovima , a pola njih kod njega u vlast
:bljak:
Па ни мени се не свиђа његов стајлинг, не свиђа ми се можда његова фризура, слажем се око тога да је и он љигав, слажем се да има доста олоша око себе, али га брате мој никада и никада нећу рушити са Вјолом Фон Крамон и са ЕУ коњушарима какви су сви ови из коалиције Србија за насиље, који су исто тако лопови, љигави, исти или чак и гори од њега и екипе око њега.

Нестор је једина опција за који бих, ако лаже ,,идемо на протест" изашао сад па сад. А са фолирантима и љигавцима попут отпораша Миливојевића или Милоша Јовановића, не бих седео ни за истом столом а камоли протествовао са њима.
Izvini Dule ali nemogu ovoliko da govorim o njemu jednostavno se gadim samoga sbe što ga spominjem uopšte
Ок, поштујем твој став. :ok:
 
Једно је критиковати власт, оптуживати, као што Нестор ради, друго је бити слугерања страних господара у процесима сатиеања Србије, што ради овај другосрбијански блок опозиције.
Једно је борити се за своје политичке циљеве, идеје, друго је по диктату страних ментора правити циркус и унижавати српску скупштину.
Једно је бити опозиција власти, властодршцима, нешто потпуно друго је бити опозиција Србији
Исто ово и ја причам, али неки су због тога полудели, оптужили ме да сам ,,бот" извређали и етикетирали, а ја чак ни члан СНС нисам. А знам неке људе који су због посла ушли у СНС,а гласају за Маринику. И то поуздано знам.

Али шта ћеш Србија је земља чуда, кад се ,,патриоте" уздају у Вјолу Фон Крамон да ће да донесе Србији ,,слободу".
И да, и Нестора си такви етикетирали као ,,Вучићевој шпијуна". Шта рећи.
 

Back
Top