Усвојена Декларација: Војводина је Србија - Србија је Војводина

Prije otprilike 6 godina AV je otvorio u N.Sadu 5 konzulata, izmedju ostalog i hrvatski i austrijski i madjarski, a N. Sad je 60 km od Beograda. Jos gora je cinjenica da je hrvatski konzulat vec postoji u Subotici, pa ti sad vidi, kako se av-sekta bori za Vojvodinu.

Konzulate ne otvara zemlja domaćin.

Konzulate ne otvara zemlja domaćin.

Земља домаћин мора да одобри отварање конзулата, конзулат је територија стране земље, не могу стране земље да отимају територије других земаља за своје конзулате.

СРЕМСКА МИТРОВИЦА – Декларација о Војводини усвојена је данас у Сремској Митровици на позив председника Србије Александра Вучића, на великом скупу поводом обележавања Дана државности Србије под називом "Срећемо се на Сретење".

"Све оно што смо вечарас говорили и све што сте могли да прочитате кроз један историјски контекст - до закључка да је Војводина Србија и Србија Војводина, акламацијом прихватите овде", поручио је Вучић што су окупљени поздравили аплаузом и узвицима.

Имамо и ми своје пленуме и то много веће него сви њихови пленуми заједно, истакао је Вучић.

Он је захвалио нашем народу у Републици Српској и Црној Гори.

"Ви сте снага Србије и ви сте ми све и ви ми дајете снагу да се борим и борићу се како никада до сада видели нисте и како наши противници не могу ни да сањају", поручио је Вучић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...acija-vojvodina-je-srbija-srbija-je-vojvodina
Pogledajte prilog 1685479

Koliko je bitna ova dekleracija?
Otprilike kao i deklaracija "Kosovo je Srbija".

Јака муда.

Доношене су те декларације и о неким Крајинама, и о Косову.

Па како је Вучић сачувао дотичне, тако би и Војвводину.

Срећа па није надлежан ни за шта.
Bolje da ne talasa, da ne bi vikali "dogodine u Somboru".

Sprečavaju otcepljenje Vojvodine
:lol3:

20250217_190505.thumb.jpg.c37ca761c054133128a03f8beb186bd5.jpg

СРЕМСКА МИТРОВИЦА – Декларација о Војводини усвојена је данас у Сремској Митровици на позив председника Србије Александра Вучића, на великом скупу поводом обележавања Дана државности Србије под називом "Срећемо се на Сретење".

"Све оно што смо вечарас говорили и све што сте могли да прочитате кроз један историјски контекст - до закључка да је Војводина Србија и Србија Војводина, акламацијом прихватите овде", поручио је Вучић што су окупљени поздравили аплаузом и узвицима.

Имамо и ми своје пленуме и то много веће него сви њихови пленуми заједно, истакао је Вучић.

Он је захвалио нашем народу у Републици Српској и Црној Гори.

"Ви сте снага Србије и ви сте ми све и ви ми дајете снагу да се борим и борићу се како никада до сада видели нисте и како наши противници не могу ни да сањају", поручио је Вучић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...acija-vojvodina-je-srbija-srbija-je-vojvodina
Pogledajte prilog 1685479

Koliko je bitna ova dekleracija?

Nije dobro čim je potrebna deklaracija da istakne kako je Vojvodina Srbija. :kafa:

Back