Sa cim se Dodik slozio ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa cim se Dodik slozio ?![]()
Ova tvoja zajebancija treba da se ukloni.
Sadržaj deklaracije
Juče potpisana deklaracija u sebi sadrži osnov dogovora o reformi policije koju su ranije potpisali Milorad Dodik i Haris Silajdžić.
U tekstu deklaracije piše da cjelokupna reforma ima za cilj stvaranje funkcionalne, multietničke i profesionalne policije, na bazi tri principa Europske komisije, koja će garantirati sigurnost svih građana i dobara na teritoriju BiH.
"Struktura policijskih snaga BiH će odgovarati ustavnoj strukturi zemlje. Nova i reformisana policijska struktura BiH će biti zasnovana na relevantnim odredbama Ustava BiH, koji će uslijediti kroz proces ustavne reforme. Detalji policijske strukture BiH bit će definirani kroz dva temeljna zakona: zakonu o policijskoj službi BiH i zakonu o policijskim službenicima BiH", piše u deklaraciji. Također je navedeno kako su lideri svjesni važnosti političkog trenutka u BiH, te potrebe da se što prije nastavi put ka EU, te se obvezuju da će bez odlaganja pristupiti punoj implementaciji pomenutih načela i principa.
http://www.nezavisne.com/
Ništa određeno ne kažu. Verovatno ovim žele da kažu da će da bude reforma, ali još će biti klanja oko nje.
Kad si takav idiot neću ti ni objašnjavati svoje uverenje. Oni koji su ovde malo duže od 2 dana znaju na čijoj sam ja strani i za šta se zalažem, ali si se ti našao za shodnog da me napadaš bez ikakvog povodaKako ti to lepo znas opisati. Prihvacanje "reforme" policije kako je hocu muslimani i lajcak da nametnu Srbima u Republici Srpskoj. Bukvalno znaci unistenje Republike Srpske i potpuna kontrola muslimana da dodju i izviljavaju se nad Srbima u Republici Srpskoj nekaznjeno.
zalazemo se za kompromis RS!
Budžet na nivou BiH, zakonodavstvo takođe, upravljanje na lokalnom nivou. S tim da treba izboksati da RS bude jedna jedinica.
Slažem se i ja za budžet, vidiš kako nas levate za pdv.
zalazemo se za kompromis RS!
Sadržaj deklaracije
Juče potpisana deklaracija u sebi sadrži osnov dogovora o reformi policije koju su ranije potpisali Milorad Dodik i Haris Silajdžić.