Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
То је та снага на тастатури.Samo ti plati porez, pa ces steci pravo da razmatras i druga drustvena pitanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је та снага на тастатури.Samo ti plati porez, pa ces steci pravo da razmatras i druga drustvena pitanja.
Стандардно за феминисткињу. Кад не зна шта да каже, а она се сети икс теме и уврсти је у разговор. А приде, нигде везе.
Mora da idem na kurs da razumem ove savremene zene koje kao ne mrze muskarce i upraznjavaju normalan seks...to nije u suprotnosti
razlika je samo sto pik mi dobije stvarno stolicu u glavu i prelom rebra i viche: "On to radi jer me voli".
Pa ne, to je ta snaga koja je za vas cause isla i protestovala i radila za dzabe po timovima, a ti si vrvt sedeo i cekao da ss drugi izbori za tebe. Sad placaj.То је та снага на тастатури.
Kao da je bitno za forum haha.sve je moguće
pa i da si ti žensko iako svi znamo da si muško
to nije u suprotnosti
razlika je samo sto pik mi dobije stvarno stolicu u glavu i prelom rebra i viche: "On to radi jer me voli".
ono što žena voli nije nasiljeVidim, ti si doziveo vrhunac sociopatije
) kad već nemaš ličnog iskustvaDefMora da idem na kurs da razumem ove savremene zene koje kao ne mrze muskarce i upraznjavaju normalan seks...
Samo ti plati porez, pa ces steci pravo da razmatras i druga drustvena pitanja.
Када би знала шта пишеш, не би писала.Pa ne, to je ta snaga koja je za vas cause isla i protestovala i radila za dzabe po timovima, a ti si vrvt sedeo i cekao da ss drugi izbori za tebe. Sad placaj.
ja mislim da ti zapravo patis da te jedna feministkinja dovede u redMora da idem na kurs da razumem ove savremene zene koje kao ne mrze muskarce i upraznjavaju normalan seks...
Vec sad mi smeta sto povremeno cujem , "vidi me tata sta radim"
Npr koga?ono što žena voli nije nasilje
pitaj seksologe (tj seksološkinje) kad već nemaš ličnog iskustva
Pa ti to mislis za svakog muskarca, to je ocigledno...ja mislim da ti zapravo patis da te jedna feministkinja dovede u red
ne mislimPa ti to mislis za svakog muskarca, to je ocigledno...
On je konfjuzik.ja mislim da ti zapravo patis da te jedna feministkinja dovede u red
ja mislim da ti zapravo patis da te jedna feministkinja dovede u red
Neš jebat.Pa ti to mislis za svakog muskarca, to je ocigledno...
mišu vacićaNpr koga?
Npr koga?
Neku generičku izjavu fondacije Stivena Spilberga ili neštoSta je to kacila magija? Diplomu? Lol
ni tvoje prisustvo nije bitno za forumKao da je bitno za forum haha.