- Poruka
- 22.412
B92: Usvojen Zakon o rodnoj ravnopravnosti http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=05&dd=20&nav_category=11&nav_id=1861243
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gluposti i do sad su zene bile glavneОво је крај Патријархата, Мултиполарног Света и Варшавског Пакта.
Gluposti i do sad su zene bile glavne
Toliko sigurno i daleko koliko doseze ova izjavaThe future is female![]()
Mislim, kamo sreće, kaže duh Valeri Solanas u meni, ali ne verujemСада је, али, формализован Матријархат, а Патријархат је Високо Илегалан.
niko ne zna al zato padaju u nesvest
![]()
ne nalazim u donetim zakonima, probaj ti http://www.parlament.gov.rs/Је л' може неко да нам линкује или ископира да видимо шта пише?
Mislim, kamo sreće, kaže duh Valeri Solanas u meni, ali ne verujem
Bice gruvanje. Polako da se zalete.Tema nema 3 komentara
KAPPA
Koja na primer ljudska orava jedino ono da me puste tramvaj da vozim i busim naftuPresrecan sam,ako zene u nasoj zatucanoj srbiji,zaista dobiju sva ljudska prava.Zene su daleko intelektualno i duhovno,mora se priznati,iznad
muskaraca u srbiji.Sudeci po poznanicima i prijateljima,koji se nalaze u mojoj blizini,oni uglavnom imaju misljenja (po svim pitanjima) koja
su vladala u 19 veku,u ovoj zadimljenoj seoskoj krcmi,a koja se zove Srbija........
Mene zanima koja to ljudska prava do sada nisu imale žene u Srbiji?Presrecan sam,ako zene u nasoj zatucanoj srbiji,zaista dobiju sva ljudska prava.Zene su daleko intelektualno i duhovno,mora se priznati,iznad
muskaraca u srbiji.Sudeci po poznanicima i prijateljima,koji se nalaze u mojoj blizini,oni uglavnom imaju misljenja (po svim pitanjima) koja
su vladala u 19 veku,u ovoj zadimljenoj seoskoj krcmi,a koja se zove Srbija........
Da, ovaj zakon kao da je smisljen za neke posebne ljude, ocigledno da taj zakon ne podrazumeva da su zene ljudi, gradjani, jer su gradjanima garantovana ista prava sistemskim zakonima i ustavom....Presrecan sam,ako zene u nasoj zatucanoj srbiji,zaista dobiju sva ljudska prava.Zene su daleko intelektualno i duhovno,mora se priznati,iznad
Izgleda sad ce moci da budu konjine hahaMene zanima koja to ljudska prava do sada nisu imale žene u Srbiji?