Usvojen Zakon o ravnopravnosti polova u Srbiji

Ja sam govorila o vecini bliskoistocnih zemalja u kojima vlada serijatski zakon. Te u minicima su druga prica i nije bas za ovu temu, ali znam o cemu pricas. Oni trenutno zive u drustvu kakvo je nase bilo nekada, patrijarhat ali liberalnija varijanta. Porodica kao stub drustva i sl. Ali vidis, muskarci su i kod nas nekad bili puni postovanja prema zenama, a one nisu radile jer nije bilo potrebe.
Malo je previse iluzorno pricati o takvim podelama u nasem drustvu gde je to sad neizvodljivo, prvenstveno zbog ekonomskog momenta.
A i znas kako je, zene su pocele da rade, pa su videle i okusile neke slobode koje ranije nisu imale. Lako se covek navikne na bolje.

Danasnji visok procenat impotencije je direktna posledica tog nakaznog i bolesnog vrednovanja stvari u savremenom svetu i popustanja muskaraca pred zenama i neprirodni i nakazi pokusaj zene da zauzme muskarcevo mesto.

Ako je neko impotentan nije mu emancipovana zena koja zna sta hoce kriva nego njegov osecaj manje vrednosti i ne moze mu hiljadu zakona pomoci!Ko je tebi rekao da zene hoce da zauzmu mesto muskarca mi samo hocemo istu sansu da na osnovu nasih kvaliteta(obrazovanja i znanja) ravnopravno ucestvujemo u svemu! Zasto se toliko plasis zena kad si po tvome toliko superiorniji i pametniji tebi ne trba zakon koji bi ti pomogao da ukrotis zensko pa bilo ono ravnopravno ili ne!:worth::worth::worth::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::super::super::super:

Andjelka, prilicno ostro, ali pogresno....

Kazes: "Da se zene pitaju i da su one te koje vladaju, ratova ne bi ni bilo."

Ma nemoj!

Zene na politickim funkcijama su daleko AGRESIVNIJE i BESKURPULOZNIJE nego muskarci...

Seti se samo Elizabete I koja je od Engleske stvorila imperiju, Katarine Velike koja je ognjem i macem unistavala svoje neprijatelje, Jovanke Orleanke, Margaret Tacer, Mire Milosevic i jos mnogi KRVOZEDNIH ZENA?

Zenama se NE SME dati vlast u ruke jer odmah narodi stradaju!:roll:

Prestaće ratovi, ne kada na vlasti budu muškarci ili žene, nego kada se ovo društvo ikada rekonstruiše, i kad prestane da se obraća pažnja na nebitne stvari...

Da, da...knjiga nekako i pocinje da je imao troje dece samo sa jednom ljubavnicom...kao ta deca su mu bila omiljena...strasno...:eek:

Trazice agresivnog:eek::dash:????? Ili ti gresis ili ja nisam zena...mozda i nisam:think: ko bi ga znao, po tvojim parametrima verovatno nisam. Jos jedna zabluda muskog roda, budi agresivan i zene ce te obozavati...ha...arhaizam koji ne vazi vise ni u crnogorskim brdima...kako mogu da volim nekoga ko je agresivan aman...:besna:

Da, izgleda da ni ja nisam žena :eek: po tim standardima :mrgreen:.

Back