kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.095
...и Тадић га потписује!
КРАЈ,....нема више!!!

Србија тоне у МРАК!!!
.
КРАЈ,....нема више!!!

Србија тоне у МРАК!!!
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oni su bili uzdrzani tako da su u sustini glasali ZAako socijalisti nisu glasali za, onda je vlada pala
mislim tako je u demokratiji
pa ne bi se reklo
takav potez moze da vrlo brzo dovede do kraja ovu "demokratiju" u srbiji..
tj ubrza stvari...svaka represija to cini a ovaj zakon je represija..
Коалициони партнери ДСС-НС и СНС различито поступају још док су у опозицији.Па,шта би било кад би освојили власт?Против законских измена гласали су посланици СРС и коалиције
ДСС-НС, као и три посланика Јединствене Србије.
Посланици „Напред,Србијо” напустили су салу.
ne verujem....ma mozhe ovaj narod sve da proguta..ochigledno..
Vučić je (ma koliko mrzela ovo da priznam) donekle u pravu. Da su izašli DSS, SRS i SNS ne bi bilo kvoruma. Radikali ne bi izašli zbog njihovog amandmana ali mislim da bi i izlazak SNS možda sprečio da zakon prođe. Meni ne smeta što je usvojen, čak naprotiv, ali sa tačke gledišta Vučića i SNS - DSS ih je ispalio.
nije bio covek obavesten sta vam jeКоштуница наставља традицију да заврће Николића.То је јаче од њега...![]()
Коштуница наставља традицију да заврће Николића.То је јаче од њега...![]()
ne verujem..uvek postoji crta narodne tolerancije..medjutim nece narod biti taj koji ce rusiti ovu demokratiju..mislim narod kao ova beozblicna masa
mislim da ce vrlo brzo doci do medijske pobune..
a narodu kao narodu ovaj zakon u moru drugih zakona ama bas nista ne znaci
koju to ..ovaj ..opoziciju? zar srbija ima opoziciju?nemojmo da krivicu trazimo u opoziciji, pa ni zbog kvoruma
ako je zakon los sve ide na dusu rezima
Vučić je (ma koliko mrzela ovo da priznam) donekle u pravu. Da su izašli DSS, SRS i SNS ne bi bilo kvoruma. Radikali ne bi izašli zbog njihovog amandmana ali mislim da bi i izlazak SNS možda sprečio da zakon prođe. Meni ne smeta što je usvojen, čak naprotiv, ali sa tačke gledišta Vučića i SNS - DSS ih je ispalio.