Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
30.septembra 2006.usvojen je ustav novostvorene Republike Srbije.

Dakle,ti si...Znači prošlo je 3 godine od usvajanja ustava! Da nije bilo Koštunice u to vreme ne bi ni bilo ustava!
stvarno sta bi onda radili jadniZnači prošlo je 3 godine od usvajanja ustava! Da nije bilo Koštunice u to vreme ne bi ni bilo ustava!
jel to vreme za neki novi??? koliko je rok vazenja jednog ustava???30.septembra 2006.usvojen je ustav novostvorene Republike Srbije.![]()
Sledece godine izlazi service pack 2 .jel to vreme za neki novi??? koliko je rok vazenja jednog ustava???![]()
Expanzija...Sledece godine izlazi service pack 2 .
Dok se ne ubudja....Kakav Kostunica takav i ustav.....Prvo su ga sanjali, a ond za dva dana gotov. i jos dva dana glasanja...Mislim 48 sati ustav.....Jedino u Srbiji....jel to vreme za neki novi??? koliko je rok vazenja jednog ustava???![]()
ne pratis Glasanje za ustav je bio patriotski cin .Ne bi grobari nikad protiv Srbije.a parada za ustav??? grobari protiv ustava???
oopsizvini...ne pratis Glasanje za ustav je bio patriotski cin .Ne bi grobari nikad protiv Srbije.
Da nije bilo njega verovatno bi to bilo mnogo ranijeZnači prošlo je 3 godine od usvajanja ustava! Da nije bilo Koštunice u to vreme ne bi ni bilo ustava!
ovaj primerak cita istorijske knjige otpozadi izgleda.....novostvorene Republike Srbije.![]()
ПОСЛЕ ОВОГ ТВОГ ТЕКСТАoopsizvini...
nego mislim da je ustav srbije malo preobiman, pretezak...ja bih izbacio nesto iz njega... cisto da ga olaksam
ti bi... ali ne mozes... nemas sta da izbacisПОСЛЕ ОВОГ ТВОГ ТЕКСТА
И ЈА БИ ДА СЕ ОЛАКШАМ![]()
Da ne bude težak niskim činovima kad ga nose Koštunici da potvrdi...oopsizvini...
nego mislim da je ustav srbije malo preobiman, pretezak...ja bih izbacio nesto iz njega... cisto da ga olaksam