commodore
Domaćin
- Poruka
- 4.296
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nexus 6:pa naravno da ima mana...zato treba da se ispita, i uzme ono sto je dobro...
ono sto ja pricam je da mislim da je bolja porota od troje sudija...
kako mislis da sudija odbaci dokazni materijal?
ono sto moze da bude problem je jednoglasna odluka...te rasprave bi trajale dva dana...

Nexus 6:kako mislis da sudija odbaci dokazni materijal?
Adalv:Сетио сам се филма "ЏФК". Да не наводим, потрајаће.
У сваком случају, као што рекох, треба узети оно што се у пракси показало као добро.
А што се тиче расправа, сетио сам се другог могућег проблема. Замисли какав би то призор био када поротници скрену са теме и пређу на политику. Туча! Кад могу адвокати (захваљујући томе што нема закона о лустрацији, па могу несметано да газе по својој професији) да се у судници псују и гађају акт ташнама (и то на важним суђењима), могу и поротници да у јеку расправе посегну за чврћом аргументацијом (столицом нпр.). :-D
Nexus 6:pa tacno...al' mi sad pretpostavljamo da zivimo u normalnoj zemlji gde ce biti nekoga ko ce to da sankcionise...
i kao sto rekoh...porota se bira, tako da...
Nexus 6:to nije tvoj odgovor nego adalvov...iznad je tvoj...
nego...stvarno si smesan...kazem ja, skace ti mnogo seselj u krvi...
ako neko potegne stolicu, onda sledi kazna...ne za misljenje...sto bi znao da si pregledao sve postove...
i ja razumem razliku izmedju demokrata i novokomponovanih pravoslavaca...to razumem...
Nexus 6:sto bas 24?
commodore:Bravo Ljuba82... hvala.
Kulturno, jasno i civilizovano... nebitno kakav ti je stav... Pravilno si ga prezentovao.
Politicki korektno.