Eto, lijepo da priznas da su padale bombe sa neba...a ne granatice po rubnim podrucjima naselja.Ne, mislim na ono par bombica što su pale na Srbiju pa ste umislili da je to napada na Pearl Harbour.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, lijepo da priznas da su padale bombe sa neba...a ne granatice po rubnim podrucjima naselja.Ne, mislim na ono par bombica što su pale na Srbiju pa ste umislili da je to napada na Pearl Harbour.
Koje osvajanje...ako izostavimo Dusana Silnog?
Eto, lijepo da priznas da su padale bombe sa neba...a ne granatice po rubnim podrucjima naselja.
Meni je Dusan nekako srcu prirastao...mozda i zato sto vi nemate nikoga da se sa njim uporedi...ali, naravno, vasi nikada nisu bili osvajaci...Osvajanja počinje još Stefan Nemanja. Nemoj da te moram učiti tvoju povijest.
Нормално, скењаш усташу и тераш даље. Али овде усташа има привилегију да усташлукује безгранично, а они који могу да га убију не раде то Некако им се интереси поклапају.Kako bi ti branio otadzbinu na frontu, ako ti je muka vec na tastaturi...moj Srbine?!
Eh, nece biti da nemas argumenata, ili barem slicnih lazi kao i oni, da mu ne mozes parirati?Нормално, скењаш усташу и тераш даље. Али овде усташа има привилегију да усташлукује безгранично, а они који могу да га убију не раде то Некако им се интереси поклапају.
Ово је очигледно поремећена особа којој је овај форум цео живот, са лудаком да се надмећем у лудилу? И што бих ја ишта лагао када је све на нашој страни? Што бих себе понижавао таквом интеракцијом, ја сам нормално људско биће за разлику од њих.Eh, nece biti da nemas argumenata, ili barem slicnih lazi kao i oni, da mu ne mozes parirati?
То јe била дечија игра у поређењу са савезничким бомбардовањем.Hrvatska je bila izložena bombardiranju, mjestimično do 1995. godine.
Zadar during the bombing raid | ||||||
|
Postujem tvoje misljenje...pusti da ga pise i dalje sta mu je volja!Ово је очигледно поремећена особа којој је овај форум цео живот, са лудаком да се надмећем у лудилу? И што бих ја ишта лагао када је све на нашој страни? Што бих себе понижавао таквом интеракцијом, ја сам нормално људско биће за разлику од њих.
Сваку тему преотму, на свакој се изгноје и израдују својим злочинима.Досадно је, понавља се, одвратно је, болесно је.Postujem tvoje misljenje...pusti da ga pise i dalje sta mu je volja!
To vec spada u folklor na ovo forumu.Сваку тему преотму, на свакој се изгноје и израдују својим злочинима.Досадно је, понавља се, одвратно је, болесно је.
e izvinjavam se sto sam zaboravila i za taj slavni period vase tisucljetne povijestiTo smo apsolvirali još davnih dana.
pa i borili ste se, zato je i propala,....jer ste opet bili na pogresnoj strani,Eh, Austro-Ugarska je bila prava država. Da smo znali da ćemo iz uređene, pravne i slobodne države otići u balkansku prćvarnicu zvanu Kraljevina Jugoslavija, svim silama bi se borili da opstane Austro-Ugarska, ta zadnja normalna država na Balkanu.
e izvinjavam se sto sam zaboravila i za taj slavni period vase tisucljetne povijesti
skidam kapu za ovo. to je jedan skroz u redu stav.Naravno da ubijeni na Bleiburgu zaslužuju odavanje počasti. Ne ustaše, ni četnici, belogardijci, ljotićevci, nedićevci, ali svakako da civili, žene, djeca pa i domobrani i ostali zaslužuju minutu šutnje. Međutim, protiv sam ustaških derneka. To treba obavljati mirno i dostojanstveno bez ustaških simbola, političkih govora i divljanja. Samo crkvena misa i stavljanje vijenaca.
Jel to oni ludaci tamo jos uvek imaju ulicu Mile Budaka ?Усташке улице у Мостару ће остати, то је много важније од неке аустријске вукојебине.
Нека се западњаци не мешају овде, а у својим земљама нека забрањују шта год желе. Зашто ? Исламисти ће увек покушати да одглуме жртве, као што су у Сребреници и под плаштом антифашизма, увек ће пробати да и поред усташких, забране и четничке улице, споменике и сваки помен на нашу борбу.
Исламски антифашизам је легло србофобије и они су спремни да глуме највеће комунисте, само како би забранили српску историју.
Видите шта су урадили у ЦГ, где је Његош протеран, зато што је геноцидно-исламофобични писац.