USTAŠKA OKUPLJANJA ODLAZE U ISTORIJU: Podržan predlog o zabrani skupova u Blajburgu

ne znam zašto srbi toliko komentiraju ustaške mise i komemoracije...kad će te više shvatiti da u hrvatskoj nikoga ne boli kuhac za vašu kuknjavu...jedini udarac ustašiji bi bio da u centru beograd dignete spomenik prvom gerilcu u evropi ali pošto ste komunističke ****** ono što vas je snašlo i zaslužili ste...ponašate se poput đokovića koji pati da ga vole....srbi nitko vas od bivših ex naroda ne voli i kada to shvatite postat će te srbi a ne smrdljivi jugokomunisti koji svršavaju na ljubav hrvata,muđžahedina,*********a...
Važi Srbendo, prvo počni da postiraš na mater-njemu. :bye:

ne znam zašto srbi toliko komentiraju ustaške mise i komemoracije...kad će te više shvatiti da u hrvatskoj nikoga ne boli kuhac za vašu kuknjavu...jedini udarac ustašiji bi bio da u centru beograd dignete spomenik prvom gerilcu u evropi ali pošto ste komunističke ****** ono što vas je snašlo i zaslužili ste...ponašate se poput đokovića koji pati da ga vole....srbi nitko vas od bivših ex naroda ne voli i kada to shvatite postat će te srbi a ne smrdljivi jugokomunisti koji svršavaju na ljubav hrvata,muđžahedina,*********a...

Ne zanima nas šta ustašija o nama misli , već za šta je koriste ?

Jasno je da je ona isorištena od 1989 protiv nas , sada je upitno zašto nakon 30 godina postaju gadljivi na svoje saveznike

Kao sad su tek videli ko su oni, ma nije nego

Dakle zašto je sada nepoželjno ono što je bilo poželjno 30 godina

Jasno je da je ona isorištena od 1989 protiv nas , sada je upitno zašto nakon 30 godina postaju gadljivi na svoje saveznike

Slobodari su saveznici Srba koliko sam povrsno skontao.

Mene zanima da li će Bosanska Dijasera sa bauśtela po Njemačkama da priloži makar 1 pišljivi euro za spomenik prvom EU gerilcu?
65.000 Bosanaca po euro...

Pa to će imati para za spomenik u bronzi

A uostalom kaove veze imaju Bosanci sa Čičom? Nikad nisu bili pod njegovom komandom.

nataša....pa jasno je...prvo im je trebalo ustašiju iskoristiti da razore veliku i moćnu slavensku državu...a sada im nije potrebna u drugoj fazi...a ona za cilj ima ekonomsko i političko slabljenje zagreba i stvaranje novog austrijskog carstva što nije posao od nekoliko godina.

a još koliko stoljeċa vam potrebno da postanete kao normalni bez bestijalnih prohtjeva?
Mislim da ste po bolesti najgore slovensko pleme, Ukrajinci imaju na koga da se vade
to iz prve recenice,...to je nemoguca misija,
a ovo drugo, sta da ti kazem, od koga su sve gori,...
kad samo jos ljude nisu poceli da jedu

jel ti stvarno mislis da su ustase zasluzile bilo kakvo odavanje pocasti? jesi li svestan da otvoreno podrzavas treci rajh i sile osovine? u kom veku zivis?

Naravno da ubijeni na Bleiburgu zaslužuju odavanje počasti. Ne ustaše, ni četnici, belogardijci, ljotićevci, nedićevci, ali svakako da civili, žene, djeca pa i domobrani i ostali zaslužuju minutu šutnje. Međutim, protiv sam ustaških derneka. To treba obavljati mirno i dostojanstveno bez ustaških simbola, političkih govora i divljanja. Samo crkvena misa i stavljanje vijenaca.

Udarili braca Germani na najvecu rvacku svetinju.

A prije toga nas proglasili opasnom drzavom za ljetovanje.

Sto posto su ljubomorni sto nisu nato sto nemaju more i srebro,ibovako jaku ekonomiju, pa nam se sad svete.

Crkvena misa će se moći služiti i staviti vijence, a do ostalog nije trebalo ni doći pa ne bi bilo potrebno zabranjivati.

eto, znaci i ljudozderi,...nema dalje

Ovaj im je trenutno poglavnik predsednik:

1594130136344.jpeg

Naravno da ubijeni na Bleiburgu zaslužuju odavanje počasti. Ne ustaše, ni četnici, belogardijci, ljotićevci, nedićevci, ali svakako da civili, žene, djeca pa i domobrani i ostali zaslužuju minutu šutnje. Međutim, protiv sam ustaških derneka. To treba obavljati mirno i dostojanstveno bez ustaških simbola, političkih govora i divljanja. Samo crkvena misa i stavljanje vijenaca.
Dok ne odijelite to "zito" od kukolja, uvijek ce se te mise smatrati odavanje pocasti i ustasama...a onaj spomenik o odavanju pocasti ustaskoj vojsci moze ostati i nadalje?

nataša....pa jasno je...prvo im je trebalo ustašiju iskoristiti da razore veliku i moćnu slavensku državu...a sada im nije potrebna u drugoj fazi...a ona za cilj ima ekonomsko i političko slabljenje zagreba i stvaranje novog austrijskog carstva što nije posao od nekoliko godina.

Eh, Austro-Ugarska je bila prava država. Da smo znali da ćemo iz uređene, pravne i slobodne države otići u balkansku prćvarnicu zvanu Kraljevina Jugoslavija, svim silama bi se borili da opstane Austro-Ugarska, ta zadnja normalna država na Balkanu.

Isto kao i sve poražene snage u WWII , za suzbijanje komunizma i ruskog uticaja u Evropi , nije to u zadnjih 30 nego u zadnjih 70 godina ,ustaše su tu još i manje bitan šraf . Njih je sam Tudjman čim im je uzeo lovu i iskoristio da dodje na vlast i digne tenziju prema Srbima i Jugoslaviji , odbacio ko krpu ,marginalizovao , a mnoge i fizički likvidirao . Al svakako je sramota što je Austrija ovo sve do sada tolerisala , kao i Španija "u Madridu grobnicu od zlata ",a navodno se nova socijalistička vlada spremala pre ovog sranja sa koronom da i to raskopa i razbuca .

Back