USTAJEMO RANO ZA POSAO

budjenje...pa ja se nikad ne budim pre 11-12 normalno:P...al dobro ja nikad i ne lezem pre 4 :lol:....ne secam se zadnji put kad sam lego pre 3 :lol: :D
moj dan zavisi od toga kad se dizem...uvek legnem oko 4 pola 5 bez obzira na to kad treba se dizem...ako treba se dignem u 8 Ok dizem se idem na fax odradim ako treba nesto i to me drzi cist adrenalin...ja ako se probudim pre 12 onda do 12 sati je cista hibernacija odnosno puko prezivljavanje...disem i spavam stojeci ili sedeci, od 12-3 funkcije mi rade na minimumu odnosno trudim se da se sto manje iscimavam onda...posle 3 vec mogu da funkcionisem normalno a posle 8 uvece sam hiperaktivan...odnosno ko moze da izdrzi sa mnom do zore dobar je :lol: :D

Ako nemam nikakva obavezna predavanja, onda jednostavno gledam da ne ustajem uopšte.
A ako imam, onda navijem sat na dva sata pre nego što treba da ustanem, pa kad se probudim, onda pomerim alarm na pravo vreme, pa kad zazvoni, onda se izneviram zato što su ta dva sata tako brzo prošla, petnaest minuta razmišljam o tome koliko bi bilo dobro da spavam sad, ustanem, tj. spremim se na brzaka (sat vremena), onda pičim na bus koji čekam pola sata, pa se vozim pola sata, što dalje implicira da već kasnim dva sata i petnaest minuta, e kad TO skontam, onda skontam i da nema baš smisla da idem na predavanje koje se završilo pre četrdeset pet minuta i vratim se kući da spavam.

Radnim danima se budim u 04:30. Obično se probudim pre alarma...
Doručak, jedna mala kafa pa na posao.......U početku bilo je teško.....
ali sam se vremenom navikla.......
Subotom(kada ne radim) i nedeljom opet se u isto vreme probudim,
ali nastavim još malo....pa ustanem oko 07:00.
Jeste teško ustajati tako rano, ali vredi jer je jutro najjlepši deo dana.
Naročito leti.......

Poslednja izmena:
ja kad idem prvu smenu u skoli namestim sat da mi zvoni u 06:00 pa onda samo lezim u krevetu do 06:40 zato da bih naterao sam sebe da ustanem....:mrgreen:;)
a kad idem drugu smenu namestim sat u 08:30 pa onda opet lezi do 09:00 pa onda ustanem istusiram se doruckujem itd. pa odem u skolu....;););)

Back