savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 28.236
Користио сам Висту пре 14-15 година, то је био солидан систем, ништа гори од фамозне 7-ице.Vista i 8 su bili najgori Windows sistemi ikad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Користио сам Висту пре 14-15 година, то је био солидан систем, ништа гори од фамозне 7-ице.Vista i 8 su bili najgori Windows sistemi ikad.
Ja koristim Revo i Priva Zer.Veoma mocan program i veoma dobro cisti OS,a kada ga ocisti,OS duplo brzi.Ovo gore je otkad opste poznata stvar i svako ko koristi Windows to treba da zna....na Linuxu i MacOs-u nema tih problema..ja sam koristio Revo Unninstaler i naravno CCleaner da bih "odrzavao" sistem![]()
За регистри базу треба још чистити. Тешко се то одржаваJa koristim Revo i Priva Zer.Veoma mocan program i veoma dobro cisti OS,a kada ga ocisti,OS duplo brzi.
Priva zer cisti i registri.За регистри базу треба још чистити. Тешко се то одржава
Чисти али има и нешто неочићено.Priva zer cisti i registri.
Pogledajte prilog 1857753
Meni je ovaj program sasvim zadovoljavajuci.Чисти али има и нешто неочићено.
Registry first aid је најбољи али није бесплатан.
Такође се регистри база треба компресовати после чишћења.
Vit registry fix је одличан.
Сваки од тих cleanera ће на сваком рачунару под Windows-ом наћи стотине и хиљаде "погрешних" уноса у регистру.То је фора да би купио тај софтвер.Чисти али има и нешто неочићено.
Користио сам годинама Registry first aid.Сваки од тих cleanera ће на сваком рачунару под Windows-ом наћи стотине и хиљаде "погрешних" уноса у регистру.То је фора да би купио тај софтвер.
Не треба џарати регистар, ако не знаш шта радиш.Користио сам ове cleanerе пар година, и никада нисам приметио неки битан скок у перформансама после употребе истих.
То је имало смисла крајем 20 века у време 98-ице и Миленијума, можда и у првих пар година 21 века.Windows NT 6(сви Windows-и од Висте до 11) одлично управљају регистром, сами га оптимизују и нема потребе да се инсталира неки посебан програм да шврља по регистру.Користио сам годинама Registry first aid.
Квалитетан је и безбедан.
Vit reg cleaner је јако добар и лепо ради. Постоји последња бесплатна верзија да се скине
Windows 98 je нестабилан.То је имало смисла крајем 20 века у време 98-ице и Миленијума, можда и у првих пар година 21 века.Windows NT 6(сви Windows-и од Висте до 11) одлично управљају регистром, сами га оптимизују и нема потребе да се инсталира неки посебан програм да шврља по регистру.
Никакво реално побољшање чистачи регистра не доносе, све се своди на плацебо ефекат, видиш да је уклонио 1000 "грешака" и боље се осећаш због тога.
Неки од тих програма долазе у пакету са алатима за дефрагментизацију хард диска, управљање старт ап програмима, чишћење џанк фајлова, па ти алати мало побољшају перформансе а не чистач регистра.
?? A firme?? Ukinuta podrška za Win10.. a za firmu ti treba!! I šta onda?? Kupuj NOVE kante i Win11.. pa nije Debill Gjejts DEBIL za biznis,, kao za informatiku!Realno samo gejming može neke pare da im donese dok sve ostalo može da se radi i na 10

https://www.windowscentral.com/software-apps/firefox-is-ending-support-for-windows-7Zato ja jos guram 7-icu,pored Win.11,Ubuntua i Linux Minta.
Ali se kladim da on, kao i ja, za internet koristi Linux! A za druge stvari nešto drugo. Kao ja: ako trebam aplikaciju sa dierktnim pristupom LPT-pinovima, vozim W98!! Kod XP je navodno i to moguće, ali treba softverski nabacivati neke zakrpe. Nisam se igrao sa tim, zašto kada dobro radi na W98..bez Apdejta!!

Meni 7-ica vise i ne trazi apdejt,jer svaka sledeca verzija ne moze da radi na 7-ici.Bitno je da ja mogu da radim sa mozilom sta god treba na netu,na 7-ici
Uglavnom imamo SREĆE.. jer je to bitno kod Debill proizvoda!Meni 7-ica vise i ne trazi apdejt,jer svaka sledeca verzija ne moze da radi na 7-ici.Bitno je da ja mogu da radim sa mozilom sta god treba na netu,na 7-ici
Obično je zadnji apdejt 'obsolete' windblowsa dovoljno stabilan.. i bez novih apdejta!! 
Imam za svaki slucaj tu verziju u rezervi.Uglavnom imamo SREĆE.. jer je to bitno kod Debill proizvoda!Obično je zadnji apdejt 'obsolete' windblowsa dovoljno stabilan.. i bez novih apdejta!!
![]()