Не играш игре издате у последњих 5 година ? Само старо ?Ja nisam.osetio nikakve probleme na Windows 11 Pro aktiviran preko korisničkog naloga na Microsoftu
@Alter_Ego_
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не играш игре издате у последњих 5 година ? Само старо ?Ja nisam.osetio nikakve probleme na Windows 11 Pro aktiviran preko korisničkog naloga na Microsoftu
@Alter_Ego_
Što se PC platforme tiče - baš takoНе играш игре издате у последњих 5 година ? Само старо ?

Зато и ниси имао проблеме.Što se PC platforme tiče - baš tako
Laptop je sa 16Gb RAM-a, 4.2Ghz procesorom ali sa int.graf.kartom dakle offic3 style
Za novotarije se koristi Switch 2![]()
fekalija coveka je manje govance nego fekalija slona11 uopste nije los, daleko bolji od 8 ili Vista.
Kada je prozorski proizvod Bila Gejtsa bio stabilan? Ko se još seća legendarnog Windows-a 2000, pa onda još legendarnije Viste, jedan virus tražiš, drugi trojanac se instalira a treći već uveliko zahebava u pozadini…Како је од некад стабилног система дошло до Windows 11 катастрофе
8 da ali Vista ne, Vista je bila napredna za svoje vreme a ljudi su hteli sa slabim racunarima da je teraju, zaboravlja se da je 7 samo usminkana Vista.Vista i 8 su bili najgori Windows sistemi ikad.
Vista je po tom pitanju apsolutni rekorder.Vista i 8 su bili najgori Windows sistemi ikad.
Danas se sigrice samo štancuju svako ti je programerЗато и ниси имао проблеме.
То је ко користи скупе nvidia графичке и игра захтевне игре
Pa i tada, ko gid je imao novu makinu gotovo da nije osećao težinu isteVista je po tom pitanju apsolutni rekorder.
Jel zeza hakovana 11-ica?Na Mintu,Ubuntu i 7-ici nemam nikakvih problema,a 11-ica zeza.Ne mogu da verujem juce je letela bez problema.
To i kazem, hteli su sa 500mb rama da teraju Vistu i posle im ona ne valja.Pa i tada, ko gid je imao novu makinu gotovo da nije osećao težinu iste
Ajd kao Win7 medjutim šta je tu moglo brže da radi koj moj?
Sedmica je bila odlična isto ko i XP.8 da ali Vista ne, Vista je bila napredna za svoje vreme a ljudi su hteli sa slabim racunarima da je teraju, zaboravlja se da je 7 samo usminkana Vista.
Simo i informatika?! Da te nije spuco grom?Sedmica je bila odlična isto ko i XP.
Vista nije bila za slabe živce.

Windows 8.1 је најбољи од свих њих. Не постоји Windows који је био стабилнији од њега. Оно што је одбијало људе је Метро дизајн.Vista i 8 su bili najgori Windows sistemi ikad.
8.0 је био метро, 8.1 је покушај да се оде даље од метро дизајнаWindows 8.1 је најбољи од свих њих. Не постоји Windows који је био стабилнији од њега. Оно што је одбијало људе је Метро дизајн.
Samo toliko....secam se kod drugara kad imao taj sistem ubih se trazeci nesto i na kraju sam digao ruke.Оно што је одбијало људе је Метро дизајн.
Ovo gore je otkad opste poznata stvar i svako ko koristi Windows to treba da zna....na Linuxu i MacOs-u nema tih problema..ja sam koristio Revo Unninstaler i naravno CCleaner da bih "odrzavao" sistem

Плус чистач регистри базе + компресор регистрија.Ovo gore je otkad opste poznata stvar i svako ko koristi Windows to treba da zna....na Linuxu i MacOs-u nema tih problema..ja sam koristio Revo Unninstaler i naravno CCleaner da bih "odrzavao" sistem![]()
Ma uzas od sistema i ko ga je uopste izmislio tako nakaradno.Плус чистач регистри базе + компресор регистрија.
Advanced uninstaller је најбољи али је напоран за употребу
Sto se tice predsednika,nista mi nije da,a sto se tice Bars,Rome i ostalih,ne idem u kladionicu,ali necu da kupim 11-icu.Evo sada opet radim na hakovanoj.Koristite SmrdaWindowse i kukate?
Jel dao Predsednik 100€?
Toliko košta 11 Home i da te ne boli glava
Al jok
Stavili oni 100€ na Barsu, Romu, Bešiktaš, Siti, Liverpul, Rio Ave....
Pa onda metnuli PRO verziju sa hack-toolsima
E neće da može
Hakovana 11-ica postaje glavobolja
A tek i te hakovane igrice što mećete...
Pa kao "Linuks mi radi super samo nema EA FC26"
Iebo kompjuter bez EA FC26
Evo je hakovana 11-ica,samo pliva.A kupite Windows, hoće da radi....