Како је од некад стабилног система дошло до Windows 11 катастрофе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vista i 8 su bili najgori Windows sistemi ikad.11 uopste nije los, daleko bolji od 8 ili Vista.
Kakve si imo probleme?Mogu vam reci da mi se Win. 11 stabilizovao posle nekih apdejta i da nemam,ama bas nikakvih problema s njim.
Koje si probleme imao s Win 11 u početku?Mogu vam reci da mi se Win. 11 stabilizovao posle nekih apdejta i da nemam,ama bas nikakvih problema s njim.
Sporo se palio.Sporo pokretao Mozillu.Nemoj samo da mi pises da menjam mozillu,jer necu,posto je radila na 10-ci inzvanredno.Tesko je otvaralo Gmail.Tesko pokretanje bilo koje aplikacije na desktopu.Sve je to zavisilo od apdejta do apdejta.Nesto ukoci,a nesto poboljsa rad.Evo sad isto ne mogu da pokrenem nista bez cekanja,a sinoc letelo.Kakve si imo probleme?
Evo napisao sam.Koje si probleme imao s Win 11 u početku?
Koristim Firefox.Pogledaj koji ti procesi glave često je hrom. Alt+ctrl+delete
Vista je imala onog robotića TinkeraVista i 8 su bili najgori Windows sistemi ikad.
Ja koliko pročitah u uvodnom postu nVidia je imala problem a ne AMD@Stojkov Menidjer koji bese ti windows imas?
Windows je имао проблем. Нико није поменуо AMD.Ja koliko pročitah u uvodnom postu nVidia je imala problem a ne AMD
Naslov je udri Mujo
Ja nisam.osetio nikakve probleme na Windows 11 Pro aktiviran preko korisničkog naloga na MicrosoftuWindows je имао проблем. Нико није поменуо AMD
Nista posebno.Pregledao sve.Pojavi se o,1 posto,pa nestane.Veceras je bio neki apdejt Windows Defendera.Izgleda da je to napravilo neku remetu.Radio juce kao dusa,za ne poverovati.Posle postovanja sam presao na njega i problemi da ne mogu biti gori.Sacekacu do sutra.neka ga nek izludi u tisini.Mada mogu i da ga preinstaliramako bas bude preteralo.Šta god, vidi koji ti procesi glave može nekada bilo šta da poludi.
Kakvevezeima? Nikakve