Uspešni startovi

Dragan J

Ističe se
Poruka
2.550
Vidim da su se naše...hm..dame, raspisale o smešnim startovima.
Ne stidite se, ovde opišite uspešne startove, situacije kojih se sećate i posle kojih ste otpočeli vezu.
Pozvani su i kolegenice i kolege forumaši.
Kao što rekoh, ne stidite se da ih pomenete, ma koliko obični i nezanimljivi bili, iako nije bilo vatrometa, oluja, skupih restorana i ostalih džidžmidžda

Dam broj telefona ,cimne me ...i dovidjenja .

A moze i preko druga ,on mi da broj neke trebe i to se posle obradi kroz poruke ....tako je nekada bilo u moje vreme ....sada se dangubi po forumima..:bljak:

Ne stidite se, ovde opišite uspešne startove, situacije kojih se sećate i posle kojih ste otpočeli vezu.
Kao što rekoh, ne stidite se da ih pomenete, ma koliko obični i nezanimljivi bili, iako nije bilo vatrometa, oluja, skupih restorana i ostalih džidžmidžda
Najuspesnija veza - kad ja biram muskarca, a pustim njega da me startuje
e to je pun pogodak

a da ti opisujem kako nemam namere
kupi neki ljubavni Roman na prvoj trafici:lol:

Pa ne znam, nemam neku odredjenu skriptu, bezveze mi je to malo, jedino sto se cesto pravim da ih nista ne cujem od buke/muzike (sto i jeste istina), ako se devojka stvarno trudi da mi pola sata dostavlja reci do mozga probijanjem bubne opne na par mm od uva (iako sam ja prvi zapoceo inicijativu sto nikada necu naravno da priznam) logicno je da tu postoji obostrana hemija, pa na kraju uvek kazem da je u redu i ne mora bas toliko da vice na mene kao da sam gluv z:hm: odakle razgovor poprima sasvim jednu novu dimenziju z:) Ne zna se cesto ko koga ... ali je ... dinamicno . :hik:

A ponekad mi samo dodje da zaista zelim samo da procaskam i nista vise, pa na prvi pogled lici na "startovanje". (grozna rec :evil:)

Poslednja izmena:

kod mene su najuspešniji startovi ona varijanta toplo-hladno, kad me malo zagreje, pa me onda oladi, pa se ja tripujem da sam sve umislila, pa onda opet on baci udicu, pa se ja batrgam, pa se opat ladimo, pa prođe pola godine dok se ne povatamo.. inače nisam u s-m fazonu, samo sam budala..

I vrlo romantično
Bravo

- - - - - - - - - -

Plešeš s jednim a onda priđe onaj koji je trebao odmah da priđe :D
ček, je l to start ili ne? I sa čije strane se računa?

Sta je romanticno,pobogu...Meni je to normalna stvar,ko me zna zna da sam to uvek radio.Jaknu,kapu,kisobran,da podignem tesko,pomognem zeni sa kolicima...To sa kolicima je jedna strankinja pamtila sve vreme dok smo bili u kontaktu,jbt,a samo sam na ulici pritrcao zeni sa kolicima i to da ne izvrne bebu na asfalt,tocak joj propao u jamu pored ivicnjaka.Po meni je to osnovno vaspitanje.
Taj koji je trebao odmah da pridje u tom momentu i ne treba da prilazi,koji vrag je cekao?

Najuspesnija veza - kad ja biram muskarca, a pustim njega da me startuje
e to je pun pogodak

a da ti opisujem kako nemam namere
kupi neki ljubavni Roman na prvoj trafici:lol:

To si u pravu))
Definicuja prave zene-uvek radi sta joj kaze njen muskarac,ali joj on govori to sto ona hoce da joj kaze)))

kod mene su najuspešniji startovi ona varijanta toplo-hladno, kad me malo zagreje, pa me onda oladi, pa se ja tripujem da sam sve umislila, pa onda opet on baci udicu, pa se ja batrgam, pa se opat ladimo, pa prođe pola godine dok se ne povatamo.. inače nisam u s-m fazonu, samo sam budala..

Jeste to malo s/m...Ja kad se neko poigrava samnom odmah na ignor.Sta ima da se igramo,pa nemamo 10 godina...

Back