sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Sta mislite o zenama koje svom muskarcu ne dozvoljavaju da kuva, pere, pegla i cisti?
Ja sve najbolje.
Ja sve najbolje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o zenama koje svom muskarcu ne dozvoljavaju da kuva, pere, pegla i cisti?
Ja sve najbolje.
Da imaju muskarce koji su kao deca....sve razbiju, pokvare , a one vole da izigravaju njihove mamice
Nije bas takoMoj muskarac ne radi nista po kuci ali je zato odlican u drugim stvarima.Meni ,licno ne treba mlakonja koji ce da pegla i kuva.
Nije bas takoMoj muskarac ne radi nista po kuci ali je zato odlican u drugim stvarima.Meni ,licno ne treba mlakonja koji ce da pegla i kuva.
Pa dobro ali za mene muskarac koji ume da kuva nije uopste mlakonja ili to sto neko ne zna da kuva za mene uopste nije merilo muzevnosti kao i obrnuto ...no dobro svi imamo drugacija vidjenja
Ala si ti nacitana.Vec si nam i zanimanja nadenula.Ipak napravila si veliku gresku.On radi u svome tako da vecinu poslova drugi rade za njega.Zaradjuje koliko hoce pa je deci i meni obezbedio divan zivot.Zasto mislis da treba da mi bude tesko da skuvam i operem?pa dobro. radi i ti osam sati u kancelariji kao i on, pa kad dodjes kuci sve radi sama dok on lezi. tako ti i treba kad si zatyCana. sem ako ti nisi domacica (nezaposlena), ili ako on nije fizicki radnik u tom slucaju bilo bi nehumano prema njemu. budi nehumana prema sebi, kad tako volis...ma, krstim ti se od cuda, tebi i slicnim tvoriteljima Edipovog kompleksa.
Bas to sto ne kuva ga cini mlakonjom.
Treba da bude odlican i u drugim stvarima, i da kuva i pegla pride.
hello podela posla jeste li culi za tako nesto!
Ne mogu verovati koliko ne znate. Ona je skroz u pravu.
Ma najbolje da zene nose vrece od pedeset kila, piju po kafanama a muski da vrckaju guzom, spremaju kolace i vode traceve.
a sto je mlakonja ako kuva?
a sto je mlakonja ako kuva? mislim bar ponekad?
zar to nije stvar dogovora, kako kad kome odgovara,sto mora sve da bude striktno odredjeno?
I,jednog dana dovedu zeni decka da se upoznaju
ma da, ako on nekad skuva rucak, a ja promenim sijalicu i spojim iskidan kabl izolir trakom,
on postaje ***** a ja lezbejka rmpajlija.
Kako ste svi ovde bukvalisti.To su sitnice koje navodis.Ako neko voli muskarce sveznalice njegova stvar.Ja ih ne volim ,isto koliko ne volim romanticne muskarce.Sta cu kad sam zatucana.Mozda cu se jednog dana prosvetliti a do tada cu da perem,kuvam,peglam i sve ostalo .I,nije mi tesko.
Ja sve najbolje.
pa moj post je vise šala, nigde nisam napisala da si zatucana...
i ne patetisi, mislim i mi peglamo i peremo, nijedna zena nije napisala bukvalno da nosi cement a muskarac hekla, ne karikiraj...