Nije upitanju novac, svaki imalo sposoban i snalažljiv čovek, sa školom ili bez nje će do novca nekako doći. U svakom braku postoje problemi, veći ili manji, problemi koji se u svakom slučaju rešavaju. Kod mene se dešava jedna druga situacija, imaš neku porodičnu idilu, nosimo se sa svim priprekama uz ( ljubav, razumevanje, poštovnje, toleranciju... na kraju krajeva, osmeh i našu dobru volju). Da bi došao neko sa strane i to kvario. Ne kažem ništa ružno na sve što ste rekli, čak šta više slažem se sa vama, ali ne volim da trpim nepravdu. Gradiš godinama nešto, neguješ tu ljubav, da bi neko sa strane to rušio, ali naravno da niko nije uspeo, jer je naša idila jača od svega. Samo se čovek ponekad umori od toga. Volela bih da čuvam snagu za svoje probleme i njima da se bavim ,a ja se bavim onim što mi nameću drugi. Znam sve šta će te mi reći. Boli me činjenica, da kada izabereš sebi čoveka koga beskrajno voliš, i odlučiš da živiš sa njim, tog trenutka si osudio sebe da živiš i sa njegovim roditeljima, i ako niste pod istim krovom, ti si u braku i sa njima. Poštujem ih zbog njega, ali ih nevolim, upropaštavaju nam život, i to nemogu da oprostim. Ali ne zbog mene nego samo zbog njega, mnogo pati zbog njih.