Petar_Petrovic
Veoma poznat
- Poruka
- 14.630
Nije bas za neku pohvalu kada te hvali kriminalac....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grome, samozatvori ovu temu! da ne bi dobio batine. ovaj politika forum se pretvara u navijacko sportsko antizvezdasko lecenje frustracije grobara od LS uspeha.
Ko dira u svet sporta i navijanja, nek zna da moze biti pretucen, politicka strancarenje i streberske price, na nekoj drugoj bezveznoj temi mlatite praznu slamu. Hocete da me pretvorite u pandurskog bota poput vas ? Ja sam huligan.
Ako si protiv Zvezde, pesnica u vugla. Kako bi bilo da ja otvorim teme o vasoj deci i majkama, uz sve neke blesave smajlije i citate njihovih provala?
A Terzic nek prica sta hoce, dok Zvezda gazi u prvenstvu i zaradjuje miilione od LS i drzava profitira, moze mu se.
Gde je tema o upadu policije u JSdp i previranju jsdp klanova... gde je tema o pedofilu vuleticu? a o Crkvi i pedofiliji postoji .Opet napadi na stubove srpstva od ovog sendvic radarskog plavog foruma i mi6 agenata, kojima i grom nazalost pripada.
Stoko botovska.
I vec postoji ista tema o Zvezdi pri dnu stranice... koju isto treba zatvoriti
https://forum.krstarica.com/showthr...de-ne-bi-bilo-da-nije-bilo-predsednika-Vučića!
i jer ja nemam vremena za ovaj forum ovih dana. u predpraznicnom raspolozenju gledam filmove , silent night i ostale horor sa deda mrazevima i sekirama... .
Звездан Терзић: Успеха Црвене Звезде не би било да није било Вучића, осећало се да његов дух лебди над "Марканом"
Какав успех? Били су убедљиво најгора екипа на том такмичењу.
Успех је за лопове који ће да деле новац од прихода.
Terzic:"DUH VUČIĆA LEBDI NAD MARAKANOM" - kraj citata...
Sport se koristi za politicku propagandu i pranje para.
pratis li ti fudbal ? Zvezda je imala najmanji budzet od svih ekipa,a ostvarila je vise bodova od nekih takmicara u daleko laksim grupama.Da imaju kinte kao AS Monaco ,ruski grcki klubovi,bili bi redovni ucesnik
Да ли пратим фудбал? Не пратим мафијашке делатности.
Није важан буџет, него шта је успех, а шта не у спортском погледу. Не може да се прича како је ово "историјски успех" мафијашко-комунистичког клуба кад је исти био првак Европе.
Иначе, овде се пре свега хвали владајућа партија преко безуспешног учешћа Звезде у ЛШ и у том контексту се измишљ "успех".
На крају, баш ме брига да ли су најгори или прваци, суштина у овом случају није спортски успех,тј.неуспех, него хвалисање влдајуће гарнитуре.