Uspeha Zvezde ne bi bilo da nije bilo predsednika Vučića!

Рекох, посљедице "земље дембелије" у коју нас је водио Ј.Б.Т. осјећамо/плаћамо данас. Нисмо ништа научили, те нам се историја понавља са новим непогрешивим вођом. Што се тиче постављача теме, он ради на учинак; колико тема, толико сендвича.

Ма, ок за теме, не брани ни нама нико да постављамо, него ја не знам никога ко је толико успешан, па ето...а и од сендвича имам затвор, ја сам сељак, навикло то да једе на кашику.

3000 din za gospodina :lol:

Zahvaljujemo se, mnogo se zahvaljujemo. :hvala:

LGHk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTlRjN01EQV8vODUwODEyNzVhOTdhNTZjZmUxYjM0MDk2YzMxZTdjNDAuanBlZ5GTAs0EsACBoTAB

Tih 3000 RSD su donacija, moj skromni doprinos/prilog uspehu Cigana u Kupusu Sampinjona i taj i takav rad. :kez:

_nobody_

Да ли би ми неко прецизније објаснио шта је то тачно Вучић урадио за победу и напредак Звезде?

А да је могло бити легитимно?

Средио да им се опрости 50 милиона евра дуга, направио да не изгубе ниједну утакмицу целе сезоне, да им се свира 20 пенала по сезони, да им се признају голови из аута. Ситница.

Средио да им се опрости 50 милиона евра дуга, направио да не изгубе ниједну утакмицу целе сезоне, да им се свира 20 пенала по сезони, да им се признају голови из аута. Ситница.

Ма, шта је урадио са Ливерпулом, дрогирао их, довео им женске да их подмити, запретио им, дао им паре да устану на две леве ујутро, шта?

Ово за домаће првенство је већ свима јасно, чак и мени као Звездашу.

Ма, шта је урадио са Ливерпулом, дрогирао их, довео им женске да их подмити, запретио им, дао им паре да устану на две леве ујутро, шта?

Ово за домаће првенство је већ свима јасно, чак и мени као Звездашу.

Енглески тимови, поготово Ливерпул могу да победе кога хоће и да изгубе од Грађанског из Мале моштанице. Такав им је клупски фудбал а поготово репрезентативни.

z:cry:

Terzić...ne tako davno lice s poternice...

Звездан Терзић: Успеха Црвене Звезде не би било да није било Вучића, осећало се да његов дух лебди над "Марканом"
http://www.nspm.rs/hronika/zvezdan-...calo-se-da-njegov-duh-lebdi-nad-markanom.html

Au...:eek::zeek::metla:
Što bi rekao Milojko: "NEBO SE OTVORILO, STADION JE EKSPLODIRAO..." kad ono tamo:

Vucic-Supermen-1.jpg

marakana.jpg

:tambalamba:

Poslednja izmena:
grome, samozatvori ovu temu! da ne bi dobio batine. ovaj politika forum se pretvara u navijacko sportsko antizvezdasko lecenje frustracije grobara od LS uspeha.
Ko dira u svet sporta i navijanja, nek zna da moze biti pretucen, politicka strancarenje i streberske price, na nekoj drugoj bezveznoj temi mlatite praznu slamu. Hocete da me pretvorite u pandurskog bota poput vas ? Ja sam huligan.
Ako si protiv Zvezde, pesnica u vugla. Kako bi bilo da ja otvorim teme o vasoj deci i majkama, uz sve neke blesave smajlije i citate njihovih provala?
A Terzic nek prica sta hoce, dok Zvezda gazi u prvenstvu i zaradjuje miilione od LS i drzava profitira, moze mu se.

Gde je tema o upadu policije u JSdp i previranju jsdp klanova... gde je tema o pedofilu vuleticu? a o Crkvi i pedofiliji postoji .Opet napadi na stubove srpstva od ovog sendvic radarskog plavog foruma i mi6 agenata, kojima i grom nazalost pripada.
Stoko botovska.

I vec postoji ista tema o Zvezdi pri dnu stranice... koju isto treba zatvoriti
https://forum.krstarica.com/showthr...de-ne-bi-bilo-da-nije-bilo-predsednika-Vučića!

i jer ja nemam vremena za ovaj forum ovih dana. u predpraznicnom raspolozenju gledam filmove , silent night i ostale horor sa deda mrazevima i sekirama... .

:zimag: :zelenko:

Placite jos istraumisani grobari Zvezdinim uspehom u LS i vi šćiptari mi6 i ostali zavidni i željni urušivanja Srbije. Ne trebam vam ja da vam se kezim u lice, Ali ajde da malo razuma ubacim u ovu temu.. Terzić je dao izjavu u kontekstu tog doba kad su poverioci hteli da blokiraju račune, oni koji su tako navikli u doba DОSa i ostalih bot sekti i bankarske mafije. To i jeste razlog dovođenja AV na vlast od naše strane milionske armije Zvezdaša kojoj je dozlogrdilo nameštanje Fk Penaltizanu utakmica, filijala, ofsajda, penala i finanisja kroz Tolov FSS režim, da nas neke mafijaško bankarske strukture ometaju i degradiraju ponos slavnog kluba u javnosti. Brat zidar AV je visoko rangiran u masonskim ložama i iskoristio je uticaj da tim zidarima lakomim na pare zavrne šiju. I mi zaradimo 50mil € i sa 6 mil€ doprinesemo državnom budžetu kroz porez... što nijedan mali klubić (jsdparatizan kome stadion zvrji prazan i sad se nada migrante da dovede da im ga pupune, u LŠ kad je zalutao i bio punjen ko tikva, bez boda osvojenog , uljuljkan medijskim hvalospevima gebels prppagande) nije za svoje 10 godina državne podrške i pljačke države .. Međutim sad vidimo neke strukture uticaja , soroševsko cijaški banditi , bivši JULovci u sardanji sa jsdp nastoje da isisaju taj novac, preko ovih klevetničkih pisanja o Ultra kopu, stoga je otišao Terza u sedište tog mordora b92 ,i poručio im da država i predsednik kao i Rusi stoje u zašititi CZvezde i da se okanu te podmetačine i spinovanja u korist Leve amerike i Eu satanista, a verovatno u daljem scenariju ako nekim ludim slučajem došli na vlast ovi aveti prošlosti i sve te naše zvezdaške pare bi prebacili u jsdp, kao 1992 kad su nas oplljačkali posle Lš osvajanja i odnekud fk raspalizan postao finanisjski stabilniji, a u basketu im namestili Istantbul preko noći, slično poušavaju i danas sa enormnim privlivom novca u KKp, preko ucenjenih državnh firmi Nisa, mts, tesle. Ali opasnost su ne samo ovi bivši već i sadašnji vlastodršci i krimi tajkun klanovi jsdp koji takođe gledaju da opljačkaju naš novac i njima nameste pojačanja ili ničim zaslužene uslove postojanja. Sve je to u korelaciji sa Kosovom i mogućim ratom, koji bi godio mafijama jsdp da nastave tamo gde su 90ih krenuli u sivoj zoni, dok bi mi ginuli za zemlju. U drugom slučaju izdaje i prodaje Kosova bi ovaj drugi grobarski klan preuzeo vlast, što nam isto ne godi. Zato neko zaleđeno, status kvo stanje je trenutno jedini izlaz. Rušenje Vučića bi otvorilo kapije jednom od ova dva izbora, koji nam trenutno ne gode i u tom slučaju neminovno jedini izlaz bi bilo takvo nasilje i reakcija sa nape svetle strane koje bi dovelo do trećeg svetskog rata i uništenja čitavog sveta.

Rušenje Vučića bi otvorilo kapije jednom od ova dva izbora, koji nam trenutno ne gode i u tom slučaju neminovno jedini izlaz bi bilo takvo nasilje i reakcija sa nape svetle strane koje bi dovelo do trećeg svetskog rata i uništenja čitavog sveta.

Svasta doziveh ja u mom jako dugackom zivotu, ali da jedna navijacka grupa inicira treci svetski rat (pa cak nisu ni engleski huligani)... E pa to jos nisam doziveo ni u crtanim filmovima! :zblesav:

Miki, dobar ti taj dop koji koristis... :okok:

_nobody_

Svasta doziveh ja u mom jako dugackom zivotu, ali da jedna navijacka grupa inicira treci svetski rat (pa cak nisu ni engleski huligani)... E pa to jos nisam doziveo ni u crtanim filmovima! :zblesav:

Miki, dobar ti taj dop koji koristis... :okok:

_nobody_
pričam u ime milionske zvezdaške severne armije, a ne u ime navijačke grupe Delije. Mi Zvezdaši smo oni koji jesmo u glavnoj ulozi u ovoj stvarnosti i mnogo više od sporta i navijanja, i u kvantnoj dimenziji svesti koju vi zapadnjaci ne poznajete, predstavljamo sile svetla u borbi protiv nemani tame. Nešto slično kao moćni rendžeri, danju smo normlani ljudi ,a noću vojevamo bitke protiv raznih monstruma.

pričam u ime milionske zvezdaške severne armije, a ne u ime navijačke grupe Delije. Mi Zvezdaši smo oni koji jesmo u glavnoj ulozi u ovoj stvarnosti i mnogo više od sporta i navijanja, i u kvantnoj dimenziji svesti koju vi zapadnjaci ne poznajete, predstavljamo sile svetla u borbi protiv nemani tame. Nešto slično kao moćni rendžeri, danju smo normlani ljudi ,a noću vojevamo bitke protiv raznih monstruma.

Pa koliko vas to, miliona, ima? 1 mio? 2? 5 (5 nije slucajan broj, Vozd Pedev pomenu tih 5 miliona na ulicama)? :mrgreen:

_nobody_

Back