Placite jos istraumisani grobari Zvezdinim uspehom u LS i vi šćiptari mi6 i ostali zavidni i željni urušivanja Srbije. Ne trebam vam ja da vam se kezim u lice, Ali ajde da malo razuma ubacim u ovu temu.. Terzić je dao izjavu u kontekstu tog doba kad su poverioci hteli da blokiraju račune, oni koji su tako navikli u doba DОSa i ostalih bot sekti i bankarske mafije. To i jeste razlog dovođenja AV na vlast od naše strane milionske armije Zvezdaša kojoj je dozlogrdilo nameštanje Fk Penaltizanu utakmica, filijala, ofsajda, penala i finanisja kroz Tolov FSS režim, da nas neke mafijaško bankarske strukture ometaju i degradiraju ponos slavnog kluba u javnosti. Brat zidar AV je visoko rangiran u masonskim ložama i iskoristio je uticaj da tim zidarima lakomim na pare zavrne šiju. I mi zaradimo 50mil € i sa 6 mil€ doprinesemo državnom budžetu kroz porez... što nijedan mali klubić (jsdparatizan kome stadion zvrji prazan i sad se nada migrante da dovede da im ga pupune, u LŠ kad je zalutao i bio punjen ko tikva, bez boda osvojenog , uljuljkan medijskim hvalospevima gebels prppagande) nije za svoje 10 godina državne podrške i pljačke države .. Međutim sad vidimo neke strukture uticaja , soroševsko cijaški banditi , bivši JULovci u sardanji sa jsdp nastoje da isisaju taj novac, preko ovih klevetničkih pisanja o Ultra kopu, stoga je otišao Terza u sedište tog mordora b92 ,i poručio im da država i predsednik kao i Rusi stoje u zašititi CZvezde i da se okanu te podmetačine i spinovanja u korist Leve amerike i Eu satanista, a verovatno u daljem scenariju ako nekim ludim slučajem došli na vlast ovi aveti prošlosti i sve te naše zvezdaške pare bi prebacili u jsdp, kao 1992 kad su nas oplljačkali posle Lš osvajanja i odnekud fk raspalizan postao finanisjski stabilniji, a u basketu im namestili Istantbul preko noći, slično poušavaju i danas sa enormnim privlivom novca u KKp, preko ucenjenih državnh firmi Nisa, mts, tesle. Ali opasnost su ne samo ovi bivši već i sadašnji vlastodršci i krimi tajkun klanovi jsdp koji takođe gledaju da opljačkaju naš novac i njima nameste pojačanja ili ničim zaslužene uslove postojanja. Sve je to u korelaciji sa Kosovom i mogućim ratom, koji bi godio mafijama jsdp da nastave tamo gde su 90ih krenuli u sivoj zoni, dok bi mi ginuli za zemlju. U drugom slučaju izdaje i prodaje Kosova bi ovaj drugi grobarski klan preuzeo vlast, što nam isto ne godi. Zato neko zaleđeno, status kvo stanje je trenutno jedini izlaz. Rušenje Vučića bi otvorilo kapije jednom od ova dva izbora, koji nam trenutno ne gode i u tom slučaju neminovno jedini izlaz bi bilo takvo nasilje i reakcija sa nape svetle strane koje bi dovelo do trećeg svetskog rata i uništenja čitavog sveta.