Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je gospodin predsednik obukao dres i ušao na teren, verujem da bi se plasirali u narednu fazu.
#sendvič
Вожд бамбусао Ливерпул. А шта ви?
Cega se pametan sidi, ....https://informer.rs/sport/c-zvezda/...o-nije-bilo-predsednika#.XBw14cCVMYN.facebook
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, sumirao je utiske o fantastičnoj godini srpskog šampiona, govorio o plasmanu u Ligi šampiona, smanjenju dugova, aferi koju je pokrenuo francuski "L'Ekip" o nameštanju meča sa PSŽ-om, a posebno se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za kojeg kaže da je jedini verovao u njega
Cestitaj pobedu.
Cega se pametan sidi, ....
Klubove treba privatizovati, pa kako se snadju.
Cestitaj pobedu.
Клубови јесу приватна прћија бандита при власти и уличних хулигана.
Боље да је Терзић са Вучићем отишао на трибине у вечитом дербију...
Да ли би ми неко прецизније објаснио шта је то тачно Вучић урадио за победу и напредак Звезде?
А да је могло бити легитимно?
Вожд бамбусао Ливерпул. А шта ви?
Dao im naše pare.
Malo li je?
Ali šta je to za jedan tako slavan nastup u Ligi šampiona.
Не, не, ја желим да ми се детаљно каже шта, колико, где и коме?
Ако је већ почео да једе гованце, господин Терзић је могао да га изеде до краја.
Или боље да ћути.
И иначе је постао јако присутан тај обичај да свако ко изађе за било какву говорницу, локалну, или републичку, локалну или националну телевизију, у говор обавезно убаци да свега не би било да није било свесрдне помоћи господина Председника лично.
Јел' то неки задатак, шлихтање, или страх да ће се десити нешто страшно ако то не учини?
Тито, Тито, Тито или дуче, дуче, дуче...
Ма, ништа ми нисте објаснили, ја бих да ми постављач теме објасни, пошто је он упућен.
Ја сам приглупо женско које не прати фудбал, па бих да ми објасни експерт и за политику и за фудбал, Мрачак.