Uspeha Zvezde ne bi bilo da nije bilo predsednika Vučića!

Б@ка из Лучана не би издржала оне батине од колеге из СНС-а да је љубав ка Вучићу Златоустом није спасила.
Његов дан рођења је узела за своју крсну славу.

- - - - - - - - - -

(јел сам заслужио сендић за овај интернет натпис?)

Како је Вучић веровао у Терзића?
Реко му:"иди у п.зду материну, смањи апетите"?

Напродавала се Звезда младих играча више него Американци црнаца из Африке...

- - - - - - - - - -

Da je gospodin predsednik obukao dres i ušao na teren, verujem da bi se plasirali u narednu fazu.

#sendvič

251449_seik-emirati-dres-dzajic_ls.jpg

https://informer.rs/sport/c-zvezda/...o-nije-bilo-predsednika#.XBw14cCVMYN.facebook

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, sumirao je utiske o fantastičnoj godini srpskog šampiona, govorio o plasmanu u Ligi šampiona, smanjenju dugova, aferi koju je pokrenuo francuski "L'Ekip" o nameštanju meča sa PSŽ-om, a posebno se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za kojeg kaže da je jedini verovao u njega
Cega se pametan sidi, ....

Klubove treba privatizovati, pa kako se snadju.

Cestitaj pobedu.

А што су се баш онолико одмакли да би Мбапе могао да бапне?
Требали су да пазе да не испадне како је договорено...

- - - - - - - - - -

Cega se pametan sidi, ....

Klubove treba privatizovati, pa kako se snadju.

Клубови јесу приватна прћија бандита при власти и уличних хулигана.
Боље да је Терзић са Вучићем отишао на трибине у вечитом дербију...

- - - - - - - - - -

Cestitaj pobedu.

Б@би или Пуковнику?
Ко је победио у Лучане?

Клубови јесу приватна прћија бандита при власти и уличних хулигана.
Боље да је Терзић са Вучићем отишао на трибине у вечитом дербију...

Pranje para i propaganda.

Koga briga za srpski fudbal, osim par huligana i politicara?

Dao im naše pare.

Malo li je?

Ali šta je to za jedan tako slavan nastup u Ligi šampiona.

Не, не, ја желим да ми се детаљно каже шта, колико, где и коме?

Ако је већ почео да једе гованце, господин Терзић је могао да га изеде до краја.

Или боље да ћути.

И иначе је постао јако присутан тај обичај да свако ко изађе за било какву говорницу, локалну, или републичку, локалну или националну телевизију, у говор обавезно убаци да свега не би било да није било свесрдне помоћи господина Председника лично.

Јел' то неки задатак, шлихтање, или страх да ће се десити нешто страшно ако то не учини?

Не, не, ја желим да ми се детаљно каже шта, колико, где и коме?

Ако је већ почео да једе гованце, господин Терзић је могао да га изеде до краја.

Или боље да ћути.

И иначе је постао јако присутан тај обичај да свако ко изађе за било какву говорницу, локалну, или републичку, локалну или националну телевизију, у говор обавезно убаци да свега не би било да није било свесрдне помоћи господина Председника лично.

Јел' то неки задатак, шлихтање, или страх да ће се десити нешто страшно ако то не учини?

Тито, Тито, Тито или дуче, дуче, дуче...

Тито, Тито, Тито или дуче, дуче, дуче...

Ма, ништа ми нисте објаснили, ја бих да ми постављач теме објасни, пошто је он упућен.

Ја сам приглупо женско које не прати фудбал, па бих да ми објасни експерт и за политику и за фудбал, Мрачак.

Ма, ништа ми нисте објаснили, ја бих да ми постављач теме објасни, пошто је он упућен.

Ја сам приглупо женско које не прати фудбал, па бих да ми објасни експерт и за политику и за фудбал, Мрачак.

Рекох, посљедице "земље дембелије" у коју нас је водио Ј.Б.Т. осјећамо/плаћамо данас. Нисмо ништа научили, те нам се историја понавља са новим непогрешивим вођом. Што се тиче постављача теме, он ради на учинак; колико тема, толико сендвича.

Back