Uslovi...

Ja smatram da imam solidno opste znanje i kulturu, ali za ovog drugog priznajem da nikad nisam cula :rumenko: Ima li veze sto sam prilicno godina mladja od tebe? Mozda je bas nesto kad sam se tek rodila...

MA ne, zaista sam odabrabo bzvz primere,. Ono sto mi je zanimljivo u ova dva muzicara sto nema ko nije cuo neku njihovu pesmu, a ima su im prilicno nepoznata... :)

ma odabrao si prave muzicare a to sa uslovom je malo.... egocentricno...?

MA nisam, malo je to ipak tesko znati... ;)

A sto se tice uslova, stavio sam to kao totalnu zezanciju, ipak, neke demae su se ovde tako primile, i jedva docekale da stave LISTU svojih uslova... :lol: Neka im je sa srecom da nadju takvog, ali mogu da im kazem da taj ne postoji... :lol:

A sto se tice uslova, stavio sam to kao totalnu zezanciju, ipak, neke demae su se ovde tako primile, i jedva docekale da stave LISTU svojih uslova... :lol: Neka im je sa srecom da nadju takvog, ali mogu da im kazem da taj ne postoji... :lol:
Vidis, meni moj zadovoljava sve uslove (ali oni nisu bili nerealni, naravno)...
Bila je vec neka tema u kojoj smo nabrajale uslove :lol: (valjda zene vole da svima pokazu kako su izbiracice)

Нека ми неко каже разлику између услова и критеријума.
Јер, ако је мени важно да је он завршио факултет, то би рецимо био креитеријум.
Нећу га ваљда терати да сад уписује нешто...
А ако кажем ништа од заједничког живота ако не усисаваш недељом, то је ваљда услов.

А ако кажем ништа од заједничког живота ако не усисаваш недељом, то је ваљда услов.
Pa, mislim da se ovdje mislilo na kriterijume.
Po meni je normalno da moraju da postoje...

Mudro zboris!

Back